0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Accesorii remorca Stema


Producator
Adaptor 7 - 13

Adaptor 7 - 13

13 EUR + TVA
Cablu de adaptare

Cablu de adaptare

15 EUR + TVA
Yala antifurt

Yala antifurt

19 EUR + TVA
Roata reazem

Roata reazem

33 EUR + TVA
Picior reazem

Picior reazem

37 EUR + TVA
Cadru scarita

Cadru scarita

42 EUR + TVA
Roata de rezerva

Roata de rezerva

43 EUR + TVA
Prelata inalta cu schelet metalic

Prelata inalta cu schelet metalic

126 EUR + TVA
Inaltatoare laterale

Inaltatoare laterale

141 EUR + TVA
Capac metalic

Capac metalic

367 EUR + TVA

Despre Stema

Scopul companiei Stema a fost mereu sa creeze produse care sa respecte cele mai ridicate standarede de calitate. Stema a luat fiinta in anul 1951, iar din acel moment si-a propus sa ocupe locul intai in productia de remorci.Imbunatatirile tehnice permanente , testarea produselor  si controalele de calitate, au facut din Stema un adevarat brand ‘’made in Germany’’.

In anul 1997 Stema a ajuns sa castige 30% din cota de piata din Germania, lucru greu de realizat, cee ce inseamna un efort sustinut de o inalta calitate.
Apoi, in anul 2008, Stema obtine certificarea DEKRA pentru produse de buna calitate, asa aparand ‘’SyStema’’.

F.A.Q

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru accesorii remorca difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre