0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Accesorii tech Can-am Bombardier


Producator
Can-am  Bombardier Whistle

Can-am Bombardier Whistle

10 EUR + TVA
Can-am  Bombardier BRP Audio-Portable System Support Base for Sea-Doo SPARK (2014 and up)

Can-am Bombardier BRP Audio-Portable System Support Base for...

68 EUR + TVA
Can-am  Bombardier LinQ Fuel Caddy for Models with LinQ Base Kit

Can-am Bombardier LinQ Fuel Caddy for Models with LinQ Base Kit

223 EUR + TVA
Can-am  Bombardier CGX3 Camera

Can-am Bombardier CGX3 Camera

374 EUR + TVA
Can-am  Bombardier BRP Audio-Portable System for Sea-Doo SPARK (2014 and up)

Can-am Bombardier BRP Audio-Portable System for Sea-Doo SPARK...

730 EUR + TVA
Can-am  Bombardier BRP Audio-Premium System

Can-am Bombardier BRP Audio-Premium System

1131 EUR + TVA

Despre Bombardier

Totul a inceput in momentul in care  ne-am confruntat cu un adversar de temut: zapada. Astfel am inventat un nou sport: snowmobilul. Apoi ne-am indreptat atentia catre alte provocari. Inovatia nu este doar o pasiune pentru noi, este o traditie.

In 1937, Joseph-Armand "Bombardier" patenteaza primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, denumit mai tarziu B7 snowmobile.

Inca din anul 1942, atunci cand J.A. Bombardier a fondat compania, numele nostru a fost sinonim cu creativitatea si calitatea. Spiritul  sau ne-a transmis legamantul de a fi mereu in cautarea unor noi frontiere si de a incerca in permanenta sa ne extindem. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, aproape 5500 de oameni tin spiritul Bombardier in viata, in toate vehiculele recreationale si in absolut toate produsele create.

In BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt centrul, in jurul caruia se afla creatiile si serviciile noastre. Indiferent daca vorbim de skijet-urile Sea-Doo, snowmobilele Lynx si Ski-Doo, motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadster-ele Spyder si motoarele outboard Evinrude, aceste capodopere traiesc prin tehnologia moderna si designul de exceptie, toate inspirate de un singur gand, acela de a putea oferi clientilor nostri cele mai bune experiente.

Ca o dovada a permanentei cautari de noi provocari, in anul 2007 se lanseaza "Spyder", un vehicul dotat cu doua roti in fata si una singura in spate, o noutate absoluta. Pentru asta au colaborat cu Bosch si au realizat unicul VSS, un sistem care asigura o excelenta stabilitate si tractiune.

In anul 2009 peste 1300 de dealeri din America, Canada, Europa,  Rusia si Slovenia au luat parte la a 50 aniversare a Ski-Doo snowmobiles in Tampa, Florida. In perioada 28 februarie – 5 martie ei au fost martorii lansarii noii game de snowmobile.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre