0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Andocare Can-am Bombardier


Producator
Can-am  Bombardier Snap-in Fenders Installation Kit

Can-am Bombardier Snap-in Fenders Installation Kit

24 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Snap-in Fenders installation Kit

Can-am Bombardier Snap-in Fenders installation Kit

29 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Legarura doc

Can-am Bombardier Legarura doc

34 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Ancora pliabila

Can-am Bombardier Ancora pliabila

59 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Ancora

Can-am Bombardier Ancora

70 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Snap-in Fenders for all watercraft

Can-am Bombardier Snap-in Fenders for all watercraft

117 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Sea-Doo Speed Tie for Dock

Can-am Bombardier Sea-Doo Speed Tie for Dock

143 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Sea-Doo Speed Tie

Can-am Bombardier Sea-Doo Speed Tie

249 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Sea-Doo Speed Tie

Can-am Bombardier Sea-Doo Speed Tie

263 EUR + TVA
Can-am  Bombardier Sea-Doo Speed Tie for Sea-Doo SPARK

Can-am Bombardier Sea-Doo Speed Tie for Sea-Doo SPARK

269 EUR + TVA

Despre Bombardier

Totul a inceput in momentul in care  ne-am confruntat cu un adversar de temut: zapada. Astfel am inventat un nou sport: snowmobilul. Apoi ne-am indreptat atentia catre alte provocari. Inovatia nu este doar o pasiune pentru noi, este o traditie.

In 1937, Joseph-Armand "Bombardier" patenteaza primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, denumit mai tarziu B7 snowmobile.

Inca din anul 1942, atunci cand J.A. Bombardier a fondat compania, numele nostru a fost sinonim cu creativitatea si calitatea. Spiritul  sau ne-a transmis legamantul de a fi mereu in cautarea unor noi frontiere si de a incerca in permanenta sa ne extindem. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, aproape 5500 de oameni tin spiritul Bombardier in viata, in toate vehiculele recreationale si in absolut toate produsele create.

In BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt centrul, in jurul caruia se afla creatiile si serviciile noastre. Indiferent daca vorbim de skijet-urile Sea-Doo, snowmobilele Lynx si Ski-Doo, motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadster-ele Spyder si motoarele outboard Evinrude, aceste capodopere traiesc prin tehnologia moderna si designul de exceptie, toate inspirate de un singur gand, acela de a putea oferi clientilor nostri cele mai bune experiente.

Ca o dovada a permanentei cautari de noi provocari, in anul 2007 se lanseaza "Spyder", un vehicul dotat cu doua roti in fata si una singura in spate, o noutate absoluta. Pentru asta au colaborat cu Bosch si au realizat unicul VSS, un sistem care asigura o excelenta stabilitate si tractiune.

In anul 2009 peste 1300 de dealeri din America, Canada, Europa,  Rusia si Slovenia au luat parte la a 50 aniversare a Ski-Doo snowmobiles in Tampa, Florida. In perioada 28 februarie – 5 martie ei au fost martorii lansarii noii game de snowmobile.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre