0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

2012 Honda FourTrax Foreman 4x4 EPS

2012 FourTrax Foreman 4x4 EPS cu Electric Power Steering. Seria FourTrax Foreman a dovedit pana in acest moment ca poate fi un prieten in calatorii, motiv pentru care in 2012, aceasta linie de ATV-uri se va bucura de un model cu motor de 475cc, cu racire lichid, OHV, 4 T, a carui putere ii va permite sa faca fata acestor provocari. Cu un look imbuntatit, versiunea 2012 este dotata cu un sasiu nou, a primit suspensii imbunatatite, amortizoare noi care-i permit sa fie manevrabil si stabil pe orice tip de teren. Daca mai punem pe lista si sistemele Electric Shift Program (ESP) si Electric Power Shifting (EPS), atunci va dati seama de capacitatile vehiculului.

Caracteristici 2012:
Motor 475cc, monocilindru, OHV, 4 T, cu o rata mai mare de compresie
Fuel injection
Raspuns prompt al acceleratiei indiferent de conditiile de rulare (temperatura, altitudine)
Doua discuri hidraulice 196mm fata, tambur 180mm spate
Display LCD multifunctional compact si rezistent la socuri si umezeala (nivel combustibil, treapta rulare, speedometer, nivel ulei, leduri Marsarier, Neutru, temperatura uleri, indicator diferential)
Aspect nou al sasiului, look agresiv, aripi de dimensiuni mai mari, pentru protectie suplimentara
Electric Power Steering (EPS)
Electric Shift Program (ESP)
Sistem selectabil 2WD/4WD
Spatii de depozitare considerabile
Sistem unic de deschidere a compartimentului spate
Accesorii waterproof
Pneuri Maxxis 25 x 8-12 fata, 25 x 10-12 spate

Pentru 2012, Honda s-a pregatit si la capitolul motociclete, punand pe piata versiunea noua Goldwing care beneficiaza de un stil imbunatatit, o capacitate crescuta de depozitare, protectie ridicata impotriva curentilor de aer si care ofera un confort sporit pentru pilot si pasager. De asemenea, pachetele pentru Navi, ABS, airbag fac din Gold Wing o motocicleta touring care nu-si dezamageste stramosii.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre