0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Accesoriile utilitare fac diferenta

news img

Vi se par interesante si necesare accesoriile pentru ATV-uri? Trebuie sa stiti ca accesoriile potrivite va pot face calatoria mai placuta sau va pot ajuta sa efectuati o serie de activitati dificile cum ar fi tractarea sau transportarea echipamentelor grele si voluminoase. De asemenea, ele il pot proteja pe rider impotriva abraziunii si pot reduce riscurile accidentarilor.

Se stie foarte bine ca ATV-urile sunt utile la casa omului tocmai pentru ca pot sa efectueze o multime de sarcini iar accesoriile potrivite il pot ajuta sa devina si mai „performant” in gospodarie. Asa cum echipamentul de protectie este important pentru orice rider, asa si rampele, troliile, cutiile si cosurile, protectiile si aparatorile sunt obligatorii pentru un vehicul care se respecta.

Daca calatoriti mult cu ATV-ul, un accesoriu important pe care trebuie sa-l detineti este rampa care va va ajuta sa va descurcati de minune cand urcati vehiculul pe remorca. Incarcati sa evitati sa utilizati rampe care nu suporta greutatea ATV-ului pe care-l incarcati. In acelasi registru cu rampele se incadreaza si chingile de sustinere, care va ingaduie sa fixati perfect vehiculul in timpul transportului pe rampa.

In cazul in care folositi ATV-ul doar cu scopuri “gospodaresti” si-l folositi la tractiune, cuiul de remorcare este un accesoriu care nu trebuie sa-i lipseasca din garderoba. Cu ajutorul sau puteti sa efectuati diferite activitati care implica “forta tragerii”. De asemenea, trebuie sa detineti un troliu care va va ajuta in acelasi tip de activitati si nu va va lasa la greu in cazul in care va impotmoliti in mlastina si aveti nevoie de ajutor.

Daca pana acum am pomenit de accesorii utile, nu trebuie sa trecem cu vederea si accesoriile care sporesc atractivitatea vehiculului. Aici avem kiturile de infrumusetare sau carenajul care schimba look-ul. Orice ati alege, aveti grija de siguranta voastra si a ATV-ului pe care-l detineti.

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre