0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

KTM Brabus 1300 R

news img

KTM BRABUS 1300 R - O combinatie originala de lux, putere si tenacitate.

Motocicleta high-end Brabus 1300 R transforma „bestia” KTM 1290 Super Duke R intr-un naked cu aspect mai muscular.

Brabus, cunoscut pentru masinile high-end pe care le fabrica, a anuntat prima sa motocicleta, Brabus 1300R. Aceasta este o editie limitata, care va fi disponibila in doar 77 de unitati si este bazata pe modelul KTM 1290 Super Duke R EVO. Produce 180 cai putere, sub controlul a multiple sisteme electronice gandite pentru pilotarea pe circuituri de curse si in afara lor. In plus, dispune de suspensie imbunatatita WP APEX de ultima ora.

Modelul KTM Brabus 1300 R este descris ca avand „inima unei bestii, sufletul unui gentleman (‘Heart of a Beast, Soul of a Gentleman’) si tinteste segmentul premium al pietei. Detine un motor 1301 cc V-Twin si are un design de naked atent lucrat, dezvoltat pentru a imbina identitatile si stilurile KTM si Brabus. Ingredientele cheie ale aspectului indraznet includ doua scheme de culoare, roti BRABUS Monoblock Z, elemente de carbon la nivel de caroserie si o sa custom stilata ce ii pune in valoare caracterul sporty.

Expertii de la Brabus si KTM Motorcycles au ales ca platforma pentru BRABUS 1300 R motocicleta KTM 1290 SUPER DUKE R EVO. Acest model remarcabil ofera cea mai buna experienta de riding, ergonomie fara compromis si un motor potent in 2 cilindri, deschizand un nou capitol in motociclismul modern. O combinatie de lux, putere si tenacitate: BRABUS 1300 R.

Noua Brabus 1300R va fi disponibila din 14 februarie si va fi vanduta prin KTM.

Gama de motociclete KTM este disponibila si pe ATVRom Arad

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre