0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

SSV-uri Can-Am Maverick Sport 2022 - caracteristici generale

news img

Maverick Sport X xc 1000R este pregatit sa impinga limitele la maxim pe drumuri off road! Capabil sa livreze 100 cai putere, acest SSV sport din lineup-ul Bombardier detine atribute tehnice inalte si un design modern, potrivit performantei la pilotare.

Principalele caracteristici ale lui Maverick Sport X xc 1000R consta in echiparea cu motorul Rotax eficient si puternic, cu diferentialul Smart-Lok si modul Trail Activ, amortizoare Fox de ultima ora si suspensie cu lungimea cursei de 14.75 inch.

Pregatit pentru aventura, modelul Maverick Sport din familia de SSV-uri Can-Am beneficiaza de un cockpit confortabil, spatiu generos pentru depozitare, cu posibilitatea adaugarii de accesorii LinQ, ROPS si protectie pentru a intampina obstacolele oricarui teren accidentat, dificil. Lineup-ul Maverick Sport include mai multe modele, printre care: varianta cu 4 locuri MAX, versiunea X rc construita pentru riding in zone stancoase, modelul X mr destinat pilotarii in zone cu noroi inalt.

Side-by-side-urile Maverick Sport detin cel mai avansat diferential frontal din industrie. Tehnologia Smart-Lok, dezvoltata in colaborare cu Team Industries, lider in industrie, ofera 4 moduri automate controlate electronic care intotdeauna vor livra tractiune maxima indiferent de conditii. Pilotul poate opta pentru modurile de tractiune 2WD/4WD cu diferential frontal blocabil/4WD Trail si beneficiaza de 4WD MUD pe modelul X mr, 4WD ROCK pe modelul X rc si 4WD TRAIL ACTIV pe X xc.

Pachetul X vine cu upgrade-uri: semnatura Can-Am LED unica, schema de culoare exclusiva si protectie exterioara completa, la care se adauga amortizoare FOX 2.5 Podium Piggyback cu QS3, scut de protectie complet si Smart-Lok. Amortizoarele Fox Racing livreaza manevrabilitate de nivel urmator.

Modelele gamei Maverick Sport au in dotare instrumentar de bord cu afisaj digital 4.5 inch / 7.6 inch cu tastatura. Ambele optiuni de display sunt lizibile in toate conditiile, asigurand in orice moment datele necesare pentru o experienta de riding la standarde inalte.

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre