logo atv vanzari

Honda intra in forta in 2012

Honda nu se lasa si continua sa scoata pe piata modele 2012. Gama de anul viitor include familia FourTrax Rancher, FourTrax Recon, TRX400X, TRX90X. Si sa nu-l uitam pe versatilul Big Red.

2012 Honda Rancher

Gama FourTrax Rancher a dovedit de la bun inceput ca este capabil sa se descurce de minune si cand trebuie sa fie harnic, in gospodarie si cand trebuie sa furnizeze o cantitate suficienta de bunadispozitie. Propulsat de un motor 420cc, racire lichid, fuel injected, vehiculul face fata obstacolelor care I se ivesc in cale. Pe fisa lui de prezentare sunt trecute o serie de caracteristici care trebuie luate in considerare: 2WD ori 4WD, transmisie manuala, Electric Shift Program care permite schimbarea mai rapida a vitezelor sau transmisie automata. De asemenea, daca mai adaugam si Electric Power Steering, obtinem o imagine completa a ceea ce poate oferi aceasta masinarie. Nu ramane decat sa-l asteptati in garaj, poate prin vara acestui an.


2012 Honda Recon

FourTrax Recon/ FourTrax Recon ES
De la aparitia lui in lumea ATV-urilor, Honda
FourTrax Recon a devenit un bun prieten al majoritatii riderilor. Motorul de 290cc, OHV este extrem de performant pentru clasa lui, in timp ce dimensiunile vehiculului ii permit riderului sa-l manevreze cu usurinta peste tot. Fie ca alegeti o cutie de viteze manuala sau Electric Shift Program (ESP), FourTrax Recon nuv a va lasa niciodata la ananghie.

2012 TRX400X

Daca va intrebati ce aduce TRX400X, ei bine aflati ca se bucura de o buna reputatie, mai ales ca vine cu un stil agresiv si performante ridicate in clasa ATV. “Inima” de 397cc, RFVC (Radial Four-Valve Combustion Chamber)si-a castigat un loc bine-meritat in topul celor mai bune motoare, oferind si putere si rezistenta. Fratele mai mic, 2012 Honda TRX90X nu vrea sa dezamageasca pe nimeni, asa ca juniorii care-si fac debutul in lumea motoarelor au un punct de plecare perfect. Beneficiar al aceluiasi stil atragator, TRX90X se bucura de de pornire electrica, suspensii bune si ambreiaj automat. Un prieten perfect pentru orice incepator.


2012 Honda Big Red

In 2011 Honda a adus o serie de imbunatatiri Marelui Rosu (Big Red Multipurpose Utility Vehicle (MUV), iar acest lucru a permis pilotilor care au ales modelul sa continuie sa-l considere varf de lance in clasa lui. Vehiculul se bucura de o buna manevrabilitate, oferind o calatorie extrem de confortabila. Mai harnic ca niciodata, cu motor de 675cc, racire lichid, injectie, Big Red s-a imbunatatit recent, primind suspensii mai bune si scaune mai bine conturate pentru un acces mai rapid.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre