UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

Ia un suc rece cand te plimbi cu ATV-ul - Articole Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide Ia un suc rece cand te plimbi cu ATV-ul - Articole

Articole - Ia un suc rece cand te plimbi cu ATV-ul - Articole Articole

atv vanzari » Articole » Ia un suc rece cand te plimbi cu ATV-ul

Ia un suc rece cand te plimbi cu ATV-ul

Orice pilot de ATV ar prefera sa aiba bauturi racoritoare ori de cate ori iese la plimbare , fara a fi nevoit sa coboare atunci cand vede o cismea.  De aceea au aparut mini frigiderele pentru ATV, care va pastreaza bauturile reci. Si, retineti, ca aceste accesorii va pot fi de folos si cand plecati la picnic, la vanatoare sau la o partida de pescuit.


De vreme ce ATV-urile castiga tot mai mult teren, este normal ca si accesoriile sa tina pasul cu aceasta evolutie, motiv pentru care mereu apar produse care usureaza rularea cu ATV-ul si aduc un plus de bunadispozitie, confort la fiecare plimbare.


Mini frigiderele pentru ATV pot fi atasate in partea din fata a vehiculului cu un simplu sistem „quick lock release” sau pe partile laterale. Astfel, bauturile sunt mereu la indemana. In cazul in care folositi mini frigiderele pentru picnic sau la vanatoare, accesoriile sunt un spatiu de depozitare perfect al alimentelor. Mini frigiderele sunt dotate cu benzi de prindere, fermoare si manere si pot transporta pana la 12 sticle cu bautura si gheata care rezista la temperaturi scazute pana la 20 de ore.

Comentarii Comentarii

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie