logo atv vanzari

Kit pentru radiator de la High Lifter Products

 

ATV-urilor nu le prea place sa se incinga. De acest aspect au tinut cont si cei de la High Lifter Products, brand recunoscut in crearea accesoriilor aftermarket pentru ATV-uri, care au pus pe piata un radiator nou ce garanteaza reducerea supraincalzirii in timpul rularii. Noul model se instaleaza in partea superioara a capotei, departe de “atacul” noroiului.

Radiatoarele standard sunt create sa faca fata tuturor conditiilor vitrege in care un ATV poate rula, insa de multe ori mlastinile, noroaiele le dau de furca, le impiedica sa asigure o ventilare perfecta a masinariei iar vehiculele se supraincalzesc. High Lifter Products au creat un kit care sa nu se confrunte cu acest aspect neplacut. Confectionat din otel, cu un design deosebit, un finisaj de calitate, radiatorul nu intra in contact cu noroiul, pietrisul, oricat de dificil ar fi terenul pe care se afla ATV-ul, deoarece este pozitionat in partea superioara a ATV-ului, la o distanta mare de sol.

Kitul costa aproape 200 de dolari si este compatibil cu modelele Can-Am Outlander, Kawasaki Brute Force 650/750, gama Polaris Sportsman inclusiv modelele 800/850.


Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre