UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

Kit pentru radiator de la High Lifter Products - Articole Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide Kit pentru radiator de la High Lifter Products - Articole

Articole - Kit pentru radiator de la High Lifter Products - Articole Articole

atv vanzari » Articole » Kit pentru radiator de la High Lifter Products

Kit pentru radiator de la High Lifter Products

 

ATV-urilor nu le prea place sa se incinga. De acest aspect au tinut cont si cei de la High Lifter Products, brand recunoscut in crearea accesoriilor aftermarket pentru ATV-uri, care au pus pe piata un radiator nou ce garanteaza reducerea supraincalzirii in timpul rularii. Noul model se instaleaza in partea superioara a capotei, departe de “atacul” noroiului.

Radiatoarele standard sunt create sa faca fata tuturor conditiilor vitrege in care un ATV poate rula, insa de multe ori mlastinile, noroaiele le dau de furca, le impiedica sa asigure o ventilare perfecta a masinariei iar vehiculele se supraincalzesc. High Lifter Products au creat un kit care sa nu se confrunte cu acest aspect neplacut. Confectionat din otel, cu un design deosebit, un finisaj de calitate, radiatorul nu intra in contact cu noroiul, pietrisul, oricat de dificil ar fi terenul pe care se afla ATV-ul, deoarece este pozitionat in partea superioara a ATV-ului, la o distanta mare de sol.

Kitul costa aproape 200 de dolari si este compatibil cu modelele Can-Am Outlander, Kawasaki Brute Force 650/750, gama Polaris Sportsman inclusiv modelele 800/850.


Comentarii Comentarii

yeah idk what a PWC is though but i had a 2006 poralis sportsman 700 efi what a piece of shit that was i always had problems with it the shifter would always get stuck so i would have to like wait 30 mins to back up 4wd worked when it felt like but barley did.. always would have coolant flushing out of the overflow. cause it always overheated since day one bought it brand new sooo yeah poralis is junk. honda and kawasaki all the way.

If you're lkooing to buy these articles make it way easier.

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie