logo atv vanzari

Ieși la pescuit cu skijetul Fish Pro 155!

Pescuitul este, din cele mai vechi timpuri, cea mai agreată formă de petrecere a timpul liber în natură. Și cu prietenii! Agreată, în special, de bărbați. Ei bine, pregătirea pentru partida de pescuit este un ritual pe care împătimiții îl respectă ca la carte. Se caută locul, cele mai bune lansete, cea mai bună momeală, se pune la punct echipamentul, pregătit minuțios din timp, și, într-un final, se pleacă la drum! Dar v-ați gândit cum ar fi să pescuiți dintr-un skijet??? 

Ei bine, pentru aceia dintre voi care ați ridicat acest sport la rang de artă, anul acesta, inginerii de design de la Bombardier Sea-Doo s-au gândit să vă facă o surpriză. Au lansat pe piață un skijet echipat special pentru a vă satisface nevoile și cerințele. Modelul dispune de motorizare Rotax de 1494cc și de o suită de sisteme electronice care se regăsesc pe o mare parte a skijeturilor Bombardier, precum iBR pentru manevrabilitate la viteze reduse, D-Sea-Bel pentru reducerea zgomotului motorului, iTC pentru controlul accelerației și VTS performant pentru prevenirea apupării.

Skijetul Fish Pro 155 se diferențiază de cele normale recreaționale prin accesoriile și sistemele alese special pentru a vă ușura munca în mijlocul lacului. Șaua este optimizată pentru confort la șederea pe lateral, are sistem Garmin Echomap Plus cu GPS, charting și fish-finding, precum și spațiu amplu de depozitare a echipamentului complex cu care ai plecat de acasă și mod de tractare.
Acest skijet 1500cc răspunde la toate nevoile unui pescar profesionist. Practic, fiabil și perfect adaptat pescuitului sportiv. Sea-Doo Fish Pro 155 este partenerul perfect pentru tine și cei ca tine.

Cum îți poate ușura munca Sea-Doo Fish Pro 155? Fii atent la detalii - fișa tehnică e diponibilă la noi pe site! Îți dăm doar câteva repere:
- moduri de pilotare ECO, Sport, trolling
- instrumentație cu display digital de 7.6” lățime cu vitezometru, rotații pe minut, ceas, display VTS, mod sport/ECO/Trolling, limitator viteză
- platformă extinsă pe spate cu 2 spații LinQ pentru atașarea accesoriilor
- spațiu extins de depozitare - 100L frontal
- torpedo de 2.5L
- cutie frigorifică LinQ Fishing de 51L
- 4 spații pentru amplasarea undițelor
- sistem de atașare facilă a accesoriilor
- sistem Garmin Echomap Plus 62cv Fish Finder cu GPS, charting și sistem de localizare a bancurilor de pești
- carenă ST3 din fibră de sticlă
- centură de siguranță
- sistem High Performance VTS pentru reglarea paralelismului la suprafța apei
- scară de îmbarcare
- oglinzi cu unghi larg
- cârlig de remorcare

FIR ÎNTINS!

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre