logo atv vanzari
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Pilotul, accesoriile si ATV-ul

Accesibile, manevrabile, versatile. Acestea sunt adjectivele care caracterizeaza majoritatea ATV-urilor existente pe piata. In momentul in care doriti ceva mai mult decat o versiune standard, intra in scena accesoriile. In momentul de fata, producatorii din domeniu lanseaza tot mai multe produse care imbunatatesc vehiculele pe care le detineti si le cresc performantele in teren. Inainte, insa, de a incepe maratonul achizitionarii accesoriilor, este bine sa va stabiliti un plan minim, sa stiti ce anume doriti sa imbunatatiti, ce terenuri aveti de gand sa “atacati” sau ce viteze maxime doriti sa atingeti cu ATV-ul.

Unii isi doresc cu ardoare sa aiba un vehicul mai puternic, care atinge viteze mai mari decat versiunile standard, altii doresc un plus de energie sau de manevrabilitate. In functie de aceste scopuri, va puteti face lista cu noile cumparaturi; kituri de putere, accesorii pentru agricultura sau pentru iarna. Brandurile deja consacrate, precum Honda, Yamaha, Polaris sau Kawasaki sunt compatibile cu o multime de accesorii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui ATV sau UTV.

In procesul de accesorizare trebuie sa tineti intotdeauna cont de ce vi se potriveste. Sa nu uitati ca ATV-ul trebuie sa va faca sa va simtiti bine atunci cand iesiti la plimbare, trebuie sa va ofere confort si sa fie compatibil cu voi (tineti mereu cont de greutatea si inaltimea voastra cand alegeti un ATV). Daca veti incerca sa tineti cont de aceste aspecte minore, nu veti avea decat de castigat de pe urma prieteniei voastre cu ATV-urile. Fiti prudenti si prietenia va fi durabila.Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre