0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

2021 Polaris RZR S 1000 EPS

news img

Familia de SxS-uri Polaris cu latimea 60" este completata in sezonul 2021 de modelul Polaris RZR S 1000 EPS 2021. Acest SXS Polaris de mare putere este conceput pentru pilotare sportiva si intreceri in off road. Echipat cu tehnologie de ultima generatie, capabil sa livreze 100 cai putere, manevrabil si fiabil, noul side-by-side sport este destinat riderilor care iubesc aventura extrema si practica un stil de pilotare agresiv.

Cele mai importante caracteristici tehnice includ: un motor ProStar 1000, 4 timpi, 2 cilindri, 999 cc, racire cu lichid, EFI (Electronic Fuel Injection) cuplat la o cutie automata PVT (Polaris Variable Transmission) cu trepte P/R/N/L/H; moduri de tractiune selectabile, suspensii cu amortizoare premium Walker Evans, servodirectie electronica EPS, sistem ETC de control electronic al acceleratiei. Rezervorul ofera capacitate de 36 litri. Portbagajul spate de capacitate 136 kg ofera un plus de utilitate. Acest vehicul 4x4 de teren Polaris dispune de o capacitate de tractare de 628 kg, iar sarcina utila este de 336 kg. Vizibilitatea in conditii dificile, de noapte sau pe timp de ceata este facilitata de echiparea cu faruri LED. Alte dotari standard: scaun reglabil pentru sofer, oglinzi, portiere ½ si tehnologie Lock & Ride de atasare rapida a accesoriilor. Comunicarea rider-vehicul este asigurata de un bord digital multifunctional cu display C4 (acces usor la toate datele: turometru, vitezometru, kilometraj, indicator temperatura lichid de racire, indicator trip, indicator combustibil, ceas, indicator service, ore functionare, indicator AWD).

Pe terenurile dificile si inclusiv pe drumurile montane inguste, Polaris RZR S 1000 EPS 2021 va dovedi ca are toate calitatile pentru a va deveni cel mai bun prieten pentru o aventura extrema.

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre