logo atv vanzari
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Video: 2011 Polaris Sportsman 550 EPS

 

2011 Polaris Sportsman 550 EPS s-a nascut pentru off-road extrem. Este performant, idel pentru piste, vanatoare dar nu se da in laturi nici daca i se cere sa faca treburi in jurul casei. Daca va intereseaza sa aflati cu ce se lauda in 2011, (pe langa un rezervor de combustibil mai incapator, pneuri noi) cititi in continuare.

In fisa lui tehnica sunt trecute o serie de caracteristici pe care le scoate la inaintare:
•motor 550cc SOHC EFI
•Electronic Power Steering (EPS)
•Rolled Independent Rear Suspension (IRS)
•Ergonomie optima

Un ATV care trebuie sa se descurce in orice conditii are nevoie de suspensii perfecte. De acest lucru au tinut cont cei de la Polaris care au dotat Sportsman 550 EPS cu Rolled Independent Rear Suspension (IRS) si amortizoare care ofera o rulare lina si mai putin nervoasa in momentul accelerarii. Polaris Sportsman are o capacitate de tractiune de peste 600 de kg si poate transporta peste 150 kg pe suporturile de depozitare cu care poate fi accesorizat. Se stie foarte bine ca un vehicul trebuie sa ofere riderului confort atunci cand ruleaza, de aceea Polaris vine cu o sa mai ingusta care nu creeaza disconfort pilotului si nu-l oboseste la drum lung.

Electronic Power Steering (EPS) este un alt avantaj de care se bucura Polaris Sportsman 550, usurand simtitor modul de rulare la viteze mici.

Active Descent Control (ADC) Engine Braking System (EBS) functioneaza de minune impreuna si permit un control serios al franarii la coborarea in panta.

All Wheel Drive (AWD) angajeaza toate cele patru roti atunci cand rotile din spate aluneca si aveti nevoie de tractiune fata. Reveniti la rularea 2WD cand nu aveti nevoie de ajutorul AWD.

Daca va intereseaza cateva cifre in ceea ce priveste dimensiunile:

Roti
Fata / Model 26 x 8-14; 489 II
Spate/ Model 26 x 10-14; 489 II
Jante Aluminum

Dimensiuni
Greutate la gol (333.1 kg)
(LxWxH) (211.4 x 120.9 x 128.9 cm)
Garda la sol (30.5 cm)
Inaltime sa (94 cm)

Capacitate rezervor combustibil (19.9 L)
Capacitate depozitare fata/spate (55 kg)/ (110 kg)
Capacitate tractiune troliu (680.4 kg)Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre