UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

ATV-ul cu transmisie manuala - Despre ATV Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide ATV-ul cu transmisie manuala - Despre ATV

Despre ATV - ATV-ul cu transmisie manuala - Despre ATV Despre ATV

atv vanzari » Despre ATV » ATV-ul cu transmisie manuala

ATV-ul cu transmisie manuala

Majoritatea ATV-urilor sunt echipate cu transmisie automata, ceea ce este extrem de bine pentru rider, care se poate concentra doar la terenul pe care piloteaza, fara sa fie nevoiut sa tina cont de schimbarea vitezelor si actionarea ambreiajului. Dar, cu toate acestea, nu trebuie sa ignorati faptul ca unele masinarii sunt dotate cu o cutie de viteze si ca trebuie sa fiti capabili sa va descurcati. Nu este dificil sa invatati sa manevrati un asemenea vehicul, dar aveti nevoie de mult exercitiu si de o oarecare obisnuita in manevrarea ambreiajului.

Instructiuni:

  1. Obisnuiti-va cu transmisia ATV-ului, cu ordinea treptelor care este trecuta pe schimbatorul de viteze. Daca aveti nevoie de ajutor, consultati manualul de utilizare al vehiculului.

  2. Introduceti cheia in contact si porniti motorul. Actionati maneta ambreiajului si schimbatorul de viteze pentru a trece din pozitia Neutral in pozitia Viteza I.

  3. Eliberati usor maneta ambreiajului. ATV-ul va incepe sa ruleze inainte, usor. Nu permiteti motorului sa se opreasca si nu bruscati amreiajul. Incercati sa “va jucati” cu ambreiajul pana va familiarizati cu punctul in care trebuie actionat pentru a avea o rulare lina a ATV-ului.

  4. Familiarizati-va cu maneta de acceperatie din partea dreapta a ghidonului. Actionati usor maneta pentru a permite rularea in fata. Eliberati ambreiajul si accelerati usor. Pentru a opri vehiculul, actionati ambreiajul si slabiti acceleratia. Folositi atat frana fata cat si frana de picior pentru o oprire in siguranta. Exersati pana va obisnuiti cu pornirea si oprirea in siguranta a ATV-ului.

  5. Eliberati maneta ambreiajului si accelerati usor, pana obtineti o viteza la care sa va simtiti confortabil. Actionati schimbatorul de viteze. Actionati din nou ambreiajul si intrati intr-o treapta superioara de viteza. Slabiti ambreiajul si accelerati. Repetati schimbarea vitezelor pe masura ce creste viteza masinariei.

 

Comentarii Comentarii

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie