UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

Echipamentul de protectie pentru ATV - Despre ATV Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide Echipamentul de protectie pentru ATV - Despre ATV

Despre ATV - Echipamentul de protectie pentru ATV - Despre ATV Despre ATV

atv vanzari » Despre ATV » Echipamentul de protectie pentru ATV

Echipamentul de protectie pentru ATV

 

Pilotarea unui ATV este o sursa de bunadispozitie, dar nu trebuie sa ignorati masurile de siguranta ori de cate ori urcati la volanul unui asemenea vehicul. Conducerea de ATV-uri necesita folosirea echipamenului de protectie. Niciodata sa nu rulati un ATV fara a fi echipat, nici macar in calitate de pasager. Folositi mereu o casca de de calitate, ochelari de protectie, cizme, manusi, pantaloni lungi, precum si o jacheta cu maneci lungi. Tineti cont de cateva aspecte esentiale:

Castile sunt create pentru a-l proteja pe pilot in cazul unui impact. De aceea trebuie purtate intotdeauna in asa fel incat sa protejeze maxim. Selectati o casca de protectie care indeplineste standardele de siguranta ale statului si este acreditata de Departamentul de Transport (DOT). Casca trebuie sa vi se potriveasca si sa aiba inchidere de siguranta. Castile pot fi full-face (contribuie la protejarea fetei si a capului), sau open- face (trebuie sa fie purtate cu chelari de protectie). Nu le ignorati si lasati-le sa-si dovedeasca utilitatea.

Nu renuntati nici la manusi. Aceste accesorii va protejeaza mainile impotriva vantului, a frigului precum si in cazul unui impact cu solul. Pentru rularile cu ATV-ul sunt indicate manusile din textil, capitonate peste incheieturi pentru a ajuta la prevenirea vanatailor. Manusile ofera o combinatie perfecta intre protectie si confort.

Incaltamintea de protectie nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui atvist. Sunt recomandate cizmele rigide, inalte, peste glezna, cu talpa antiderapanta, care nu aluneca de pe scarita vehiculului. Cizmele enduro trebuie sa protejeze optim piciorul si glezna.

Jacheta protejeaza pielea de zgarieturile care pot aparea din cauza rularii prin padure, printre copaci. O bluza cu maneca lunga si pantalonii lungi trebuie sa fie minimum de protectie la care sa nu renuntati niciodata. Trebuie sa fie prevazute cu protectii.

Ochelarii sunt un alt accesoriu care nu trebuie sa va lipseasca daca purtati o casca open-face. Va protejeaza de pietrele, insectele care pot sa apara inopinat, sau de crengile ce va pot lovi in fata cand rulati prin padure. Ochelarii trebuie sa nu prezinte zgarieturi, pentru a nu obtura imaginea, sa fie fixati perfect si sa nu abureasca

Comentarii Comentarii

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie