UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

Protectie pe ATV - Despre ATV Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide Protectie pe ATV - Despre ATV

Despre ATV - Protectie pe ATV - Despre ATV Despre ATV

atv vanzari » Despre ATV » Protectie pe ATV

Protectie pe ATV

Atunci cand pilotati un ATV trebuie sa va luati o serie de masuri de siguranta pentru a ca nu cumva o plimbare cu vehiculul preferat sa se transforme intr-o adevarata tragedie. Aveti grija la echipament, nu va hazardati sa pilotati intr-o maniera care nu va este familiara si verificati intotdeauna ATV-ul inainte de fiecare iesire.

  1. Purtati echipament de protectie deoarece majoritatea accidentelor au loc din cauza lipsei unui echipament minimal. Purtati intotdeauna casca deoarece chiar si la viteze mici se pot intampla tragedii. Nu ezitati sa purtati ochelari de protectie, manusi si o platosa pentru piept si coloana. Cizmele din material rezistent, pentru endurocross va protejeaza gleznele. Nu pilotati ATV-ul purtand tenisi sau sandale.

  2. Verificati ATV-ul inainte de a porni la drum. O simpla inspectie tehnica a partilor importante ar trebuie sa faca parte din programul care precede orice plecare la drum. Verificati directia, franele si starea pneurilor. De asemenea, verificati daca suruburile si alte piulite nu sunt slabite din cauza vibratiilor la care a fost supus vehiculul in calatoria anterioara.

  3. Daca sunteti incepator si nu numai, incercati sa nu iesiti la plimbare de unul singur. Chiar daca uneori este mai tentant sa explorezi noi zone singur, incercati sa mai aveti vreun prieten cu voi deoarece s-ar putea dovedi util in cazul in care va confruntati cu un accident sau cu vreo problema tehnica.

  4. Nu va hazardati sa rulati cu viteza pe pista, desi de multe ori este extrem de tentant. Chiar daca va aflati pe o pista pe care o cunoasteti ca pe propriul buzunar, exista situatii in care va puteti confrunta cu anumite probleme: arbori cazuti, roci, pietris.

  5. Daca rulati pe piste, nu va hazardati sa intrati pe teren pe care nu-l cunoasteti. De asemenea, respectati pe toti cei de pe pista. Nu incercati sa urcati pante daca ATV-ul nu se descurca.

Comentarii Comentarii

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie