UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

Rularea ATV-ului pe zapada - Despre ATV Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide Rularea ATV-ului pe zapada - Despre ATV

Despre ATV - Rularea ATV-ului pe zapada - Despre ATV Despre ATV

atv vanzari » Despre ATV » Rularea ATV-ului pe zapada

Rularea ATV-ului pe zapada

Rularea ATV-ului pe teren cu nisip, zapada sau mlastina poate fi o adevarata provocare pentru un rider. Crezi ca esti pregatit pentru a face fata unei asemenea incercari? Iata cateva ponturi de care ar fi bine sa tii cont atunci cand ai de gand sa pilotezi offroad in asemenea conditii.

1. In momentul in care rulezi cu ATV-ul pe teren cu suprafata in care zapada, nisipul sau namolul fac legea, este indicat sa ai pneurile mai moi. In felul acesta cauciucul are o amprenta mai mare pe teren iar tractiunea este mult mai buna. Aveti grja la garda vehiculului, pentru ca in aceste conditii este mult mai joasa. Daca va impotmoliti in nisip, scoateti aerul (dar nu pe tot....) din pneuri si veti iesi din impas. Nu uitati sa umflati rotile imediat ce schimbati terenul pentru a preveni deteriorarea jantelor.

2. Incercati sa adaptati viteza la tipul de teren pe care rulati pentru a nu va impotmoli daca viteza este prea mica. In cazul in care totusi se intampla sa va blocati si observati ca rotile nu au aderenta, rotiti usor rotile si faceti un balans, pentru a permite degajarea.

3. Cand vine vorba despre zapada, aici lucrurile stau cat se poate de clar: puteti intalni zapada moale, care va poate da batai de cap si zapada mai tare, pe care se circula foartre bine si in care rotile nu se afunda. Dar trebuie sa tinem cont ca in aceste conditii apare gheata, un alt inamic serios. Evitati pantele.

Comentarii Comentarii

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie