UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

Siguranta cu ATV-ul - Despre ATV Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide Siguranta cu ATV-ul - Despre ATV

Despre ATV - Siguranta cu ATV-ul - Despre ATV Despre ATV

atv vanzari » Despre ATV » Siguranta cu ATV-ul

Siguranta cu ATV-ul

Siguranta in timpul rularii cu ATV-ul trebuie sa fie principalul scop pentru fiecare dintre voi. De aceea este bine sa tineti cont de unele sfaturi:


1. Nu permiteti copiilor sa piloteze ATV-uri care nu se incadreaza in grupa lor de varsta. Juniorii cu varsta sub 16 ani nu au voie sa urce la ghidonul unui ATV destinat adultilor. Respectati instructiunile care sunt trecute pe fiecare vehicul.


2.Nu pilotati ATV-ul sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor. Atv-urile sunt vehicule motorizate care necesita atentie maxima din partea riderului.


3.Nu rulati ATV-urile pe drumuri pavate deoarece exista riscul sa apara accidente. Daca automobilele sau celelalte vehicule participante la trafic sunt prevazute cu accesorii de siguranta care-i protejeaza pe ocupanti, ATV-urile sunt destinate folosirii pe teren off-road, deci nu ofera protectie pe asfalt.


4.Chiar daca cele mai placute plimbari sunt in doi, evitati sa luati pasageri atunci cand rulati cu ATV-ul. ATV-urile necesita un anumit stil de pilotare, trebuie sa efectueze aplecari in viraje, pentru a evita rasturnarea. Pasagerii care nu cunosc aceste reguli il pot dezechilibra pe pilot, ducand la accidentari.

Comentarii Comentarii

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie