0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Distantiere Polaris


Producator
DISTANTIERE ROTI ATV 4 156 35MM BLUE POLARIS

DISTANTIERE ROTI ATV 4 156 35MM BLUE POLARIS

65 EUR + TVA
DISTANTIERE ROTI ATV 4 156 35MM SILVER POLARIS

DISTANTIERE ROTI ATV 4 156 35MM SILVER POLARIS

66 EUR + TVA

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre