UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

Yamaha MT-03 2016, ideala pentru trecerea la o motocicleta de talie mare - Review-uri Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide Yamaha MT-03 2016, ideala pentru trecerea la o motocicleta de talie mare - Review-uri

Review-uri - Yamaha MT-03 2016, ideala pentru trecerea la o motocicleta de talie mare - Review-uri Review-uri 29.03.2016

atv vanzari » Review-uri » Yamaha MT-03 2016, ideala pentru trecerea la o motocicleta de talie mare

Yamaha MT-03 2016, ideala pentru trecerea la o motocicleta de talie mare

Mica motocicleta naked japoneza Yamaha MT-03 2016 este suficient de nervoasa, puternica si manevrabila incat va fi un companion fidel pentru cei care vor sa se imerseze in filosofia autentica de viata pe care o reprezinta MT.

MT-03 mosteneste multe din componente de la sportiva si de asemenea noua Yamaha R3, am putea spune chiar ca este versiunea naked a acesteia: totusi, in ceea ce priveste designul, creatorii s-au inspirat mai mult din familia MT decat din R, ca sa-i dea acel aer smecher pe care motocicletele naked japoneze il afiseaza cu mandrie.

Fara indoiala, MT-03 este cea mai prietenoasa din aceasta familie. Datorita designului, este o motocicleta usor de controlat, usoara, stabila si cu un comportament previzibil. Este, impreuna cu MT-125, cea mai mica din serie, cu o distanta intre axuri de 1380 mm si o sa ingusta cu inaltime de 780 mm, precum si o greutate de doar 168 kg.

Motorul cu doi cilindri in paralel de 321cmc, mostenit de la Yamaha YZF-R3, este foarte eficient. Cei 42CP la 10750rpm  sunt foarte eficienti si mai mult decat suficienti pentru a va distra de minune; desigur, cel mai frumos se comporta dupa zona de mijloc de rpm, insa si intre 2000 si 5000 reactioneaza destul de interesant.

Functionarea este lina, ambreiajul si schimbatorul de viteze sunt perfect sincronizate, iar consumul, la o folosire normala, are o medie de 3,5 litri, ceea ce este un fapt interesant pentru o motocicleta cu caracteristicile acesteia.

In saua Yamaha MT-03 te simti in largul tau inca de la inceput. Saua nu este foarte spatioasa, insa riderilor de talie medie nu le este foarte greu sa gaseasca o pozitie comoda, care sa-i avantajeze. Din acest punct de vedere, este construita logic: nu e gandita doar ca sa petrecem mult timp in sa, ci si pentru a avea un control total; de aceea, postura cu spatele drept, bratele intinse dar relaxate si picioarele usor flexionate este perfecta.

Aspectul este uluitor, structura robusta fiind definita de sasiul multitubular cu design minimalist insa foarte rigid. Furca clasica este de 41 mm si, impreuna cu amortizorul axului posterior, ofera niste reactii blande atat la compresie cat si la extensie.  Ansamblul format din sasiu, suspensii si anvelopele de 17 inci ii ofera motocicletei o stabilitate foarte buna, curbele se iau cu lejeritate iar faptul ca este usoara transforma manevra de lasare de pe o parte pe alta intrun joc de copii.

Aceasta greutate scazuta e de ajutor si la franare, intrucat discul fata de 298 mm si etriere cu 2 pistoane si cel spate de 220 mm cu etrier cu un piston nu trebuie sa munceasca foarte mult. In plus, datarita ABS-ului, sunt toate sansele ca franarea sa fie unul dintre cele mai mari atu-uri ale Yamaha MT-03.

Comentarii Comentarii

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie