2023 Can-Am Outlander X MR 700

11 May 2023
2023 Can-Am Outlander X MR 700

Outlander X MR 700 - cel mai accesibil ATV de noroi de pe piata. Construit sa dureze, cu inginerie atent gandita pentru a se descurca in conditii solicitante si in zone cu noroi inalt. Pe lista de caracteristici cheie ale acestui ATV Bombardier se numara: motorul 700 Rotax cu snorkel, radiator repozitionat si ambreiaj pDrive, evacuare si admisie CVT cu snorkel, diferential frontal Visco-4Lok, anvelope 28 inch XPS Swamp King cu jante 14 inch din aluminiu. Pachetul este completat de compatimentul pentru manusi premium cu suport pentru telefonul mobil si incarcator USB. 

Modelul Can-Am Outlander X MR 700 s-a alaturat lineup-ului de ATV-uri Can-Am pentru sezonul 2023, remarcandu-se de la prima vedere prin schema de culoare pe rosu Legion Red, anvelopele masive si aspectul robust. X MR 700 este alimentat de motorul Rotax ACE, 650 cc, 1 cilindru, racit cu lichid, pe injectie electrica si cu admisie de aer strategic amplasata si dezvolta maximum 50 cai putere pentru a furniza o experienta de riding prin noroi plina de adrenalina. Nu lipseste controlul inteligent al acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control). 

Tractiunea este furnizata prin dotarea cu moduri selectabile 2WD / 4WD / Lock 4WD cu diferential frontal Visco-4Lok. Riderul beneficiaza de asistenta la pilotare, avand la dispozitie modurile Work / Standard / Sport. Tot standard, dispune de sistem DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering).

Chiar si in cele mai dure conditii, ATV-ul de noroi Outlander X MR 700 furnizeaza o pilotare lina, datorita echiparii la nivel de sasiu cu suspensie cu brat dublu tip A pe fata, cursa 229 mm si cu suspensie cu brat dublu tip A pe spate, cursa 248 mm si amortizoare twin tube. 
Puterea de stopare este asigurata de franele pe discuri hidraulice puternice. 

Outlander X MR 700 are garda la sol inaltata de 330 mm si aduce dotari specifice seriei X MR, cum ar fi bumper frontal, scarite X mr si scut de protectie complet. 

Alte caracteristici: 

  • cutie CVT cu evacuare si admisie de aer strategic pozitionata, Extra Low L/H/N/R/P
  • sa de inaltime 980 mm 
  • sa si ghidon standard
  • faruri si stopuri LED
  • antifurt RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.) cu snur
  • capacitate de remorcare 830 kg
  • capacitate stocare 34 L
  • rezervor 19.5 L
  • rack-uri fata / spate de capacitate 54.4 kg / 109 kg 
  • display digital 4.5 inch. 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium 2024

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

Citeste mai mult