ATV-uri pentru copii Can-Am Renegade 2024

8 September 2023
ATV-uri pentru copii Can-Am Renegade 2024

ATV-urile pentru copii Can-Am Renegade EFI pun bazele pasiunii pentru off-road!

Gama de ATV-uri pentru copii Can-Am Renegade EFI este dedicata riderilor de maine. „Jucariile” vor alimenta pasiunea tinerilor piloti, creand amintiri memorabile pentru copii si parinti. 

2024 Can-Am Renegade 70 EFI 

Renegade 70 EFI ofera eficienta mai buna datorita injectiei electronice, in timp ce limitatorul de acceleratie, sasiul mai lat si butonul de pornire electronica au rolul de a pastra siguranta primelor aventuri cu un mini-ATV

Ergonomia vehiculului ofera confort crescut pentru riderii juniori, iar pachetul standard include manere de protectie si un limitator de acceleratie pentru control absolut la pilotarea cu viteza maxima. Pilotii incepatori trebuie doar sa se concentreze asupra riding-ului. 

Eficienta de varf este asigurata de motorul in 4 timpi racit cu aer si echipat cu tehnologie EFI, transmisia fara viteze si limitatorul de viteza. Cutia CVT automata reprezinta cheia succesului lui Renegade EFI. Indiferent de viteza, micii riderii raman in treapta potrivita. 

Suspensia independenta cu brat tip A pe fata permite ca fiecare roata de pe acelasi ax sa se miste independent. 

2024 Can-Am Renegade 110 EFI 

Renegade 110 EFI este un ATV Can-Am pentru copii conceput pentru utilizare de la varsta de 10+ ani. Este alimentat de un motor 112 cc, 4 timpi, 1 cilindru, racit cu aer, EFI care vine cuplat la o cutie CVT cu trepte F / N / R. Dispune de transmisie pe lant si tractiune 2WD, plus pornire electrica. Pachetul include jante 8 inch din otel, frane pe tambur, sa de inaltime 710 mm, faruri cu halogen si bumper fata. 

2024 Renegade X XC 110 EFI 

Modelul Renegade X XC 110 EFI dispune de suspensie fata cu brat dublu tip A, amortizor HPG Piggyback si grafica X, husa pentru sa, evacuare cu look sport, scarite Racing si inaltator de ghidon, bumper din aluminiu pe fata si nerf bars pentru protectie extra. 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS LE - Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel 

Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel  ATV-urile Brute Force sunt companioni de incredere pentru riderii dornici de aventura in outdoor. Vehiculele seriei Brute Force sunt pregatite sa intampine orice obstacole pe...

Citeste mai mult