CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4

19 October 2023
CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4

Performanta, confortul de prima clasa si valoarea grozava sunt caracteristicile noului side-by-side ZFORCE. Ofera puterea incendiara a motorului V-twin intr-un pachet prietenos cu riderii pasionati de plimbari in outdoor. Vehiculul 4x4 de teren perfect pentru aventurierul modern care cauta sa isi extinda orizonturile prin explorarea de trasee noi.

Motorul cu 2 cilindri 963cc, racit cu lichid, pe injectie electronica de combustibil vine cuplat la o cutie CVT moderna. Riderul are la dispozitie modurile de tractiune selectabile 2WD si 4WD pentru a controla distributia puterii. Motorizarea solida V-twin face fata oricaror conditii de teren. Pachetul include EPS si control electronic al acceleratiei. 

Acest SSV CFMOTO ofera patru locuri si este dotat cu portiere pentru acces facil in zone inguste si protectie extra atunci cand parasiti traseul. Sasiul a fost retunat si dimensionat pentru a acomoda pasagerii in stil de prima clasa. CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4 are ampatament 3048 mm. 

Cadrul este construit din tuburi de otel 20CrMn si beneficiaza de o structura laterala reconsolidata pentru a creste rezistenta vehiculului. Ca rezultat, acest side-by-side CFMOTO are un raspuns previzibil, oferind o plimbare controlata, in deplina incredere. 

Capacitati serioase 4X4

- garda la sol 307mm
- cursa suspensiei fata 307mm / spate 334mm 
- amortizoare pe gaz Piggyback 
- jante aliaj 14" Beadlock 
- anvelope 27" AT. 

Manevrabilitate agila

Diametrul minim de intoarcere de 12.25 metri (raza de intoarcere 6125mm) este mai putin de o treime fata de cel al majoritatii autoturismelor si mai agil decat pick-up-urile 4x4. Datorita directiei rapide, corectiile de contravirare necesare in zonele inguste sunt imediate. 

Featuri premium

Confortul de prim rang impune componente de prima clasa.
- acoperis
- troliu 2041 kg
- lumini LED complete
- instrumentar 5" LCD
- lumina ambientala in cabina 
- scut de protectie complet. 

Spatiu de stocare amplu

Pentru calatoriile lungi, ZFORCE 950 SPORT-4 este echipat cu mai multe optiuni rezistente la vreme, inclusiv doua compartimente de depozitare localizate in fata si in spate. Cargo box 158 litri. 

Alte caracteristici: 
- capacitate de incarcare maxima 450 kg (EU)
- rezervor 37 L
- culori Desert Tan / Lava Orange / Nebula Black
- greutate 795 kg. 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 110, „jucaria” perfecta pentru riderii juniori

Chiar daca este un ATV in miniatura, CFORCE 110 beneficiaza de toata tehnologia inalta de care dispun si modelele dedicate adultilor. Cu dotari de siguranta, un design modern si grafica atractiva, acest mini-ATV este atat pe placul parintilor grijuli...

Citeste mai mult