2015 Harley-Davidson Road King Classic

21 January 2015
2015 Harley-Davidson Road King Classic

Modelul Harley Davidson Road King Classic continua sa ne impresioneze cu o combinatie reusita dintre clasic si modern. Stilul pur Harley Davidson are o ergonomie impecabila impletita cu tehnologii moderne, care a fost conceput pentru a crea o experienta cat mai inedita si confortabila in timpul calatoriilor. 

Harley Davidson Road King Calassic este propulsat de un motor de 1690cc, racit cu aer, axa cu came duble pentru cuplu marit, cu radiator de ulei integrat. Motorul are un cuplu maxim de 138 Nm la 3500 rpm și oferă un consum combinat de combustibil de 5,6 litri / 100 km.

O parte din inovatiile aduse de proiectul RUSHMORE sunt : Franele Reflex™ legate de Sistemul Anti-lock Braking System, faruri dual holgen, lampi cu LED, proiectoare de ceata, semnalizare si stopuri mai luminoase. Franele Brembo® inspira incredere si control. Discurile duble Brembo ofera putere de oprire indiferent de viteza pe ce o aveti. Etrierul cu patru pistoanase fata/spate si sistemul de franare este de prima clasa. Compania Motor pune accent pe detalii importante ale motociletelor pentru a oferi un produs de calitate. Sistemul de franare electronic asistat iti aduce un plus de siguranta indiferent de conditiile drumului intalnite.

Sistemul de securitate  H-D® Smart Security System este de ultima generatie, un sistem de alarma cu senzor de proximitate, acesta armeaza si dezarmeaza automat functiile de securitate pe masura ce va apropiati / departati de motocicleta. 

Este greu sa te bucuri de plimbare sau sa fii atent la traficul din jurul tau cand sunteti deranjat si incurcat de comutatoarele de pe ghidon. Asadar noul model a luat o forma mai ergonomica si a localizat butoanele strategic, pentru a fii usor apasate cu degetul mare.  Inca o caracteristica foarte interesanta este bordul montat pe rezervor.

Nu in ultimul rand precizam gentile laterale cu prindere rapida si saua din piele. Gentile laterale sunt incapatoare, isi pastreaza forma si sunt durabile, avand o viata mai lunga fata de alte modele tot din piele.

 

In urmatoarele randuri va vom prezenta cateva caracteristici cheie al modelului Harley-Davidson Road King Classic :

· Noi optiuni pentru personalizarea culorii

· Actionare hidraulica a ambreiajului

· Faruri dual cu lampi halogen

· Genti laterale din piele cu prindere rapida

· Controale manuale ergonomice cu un design intuitiv si senzatie placuta tactila

· Furci telescopice frontale de 49mm si rulmenti de furca supradimensionati

· Amortizor fata cu profil jos

· Afisaj usor lizibil ce include vitezometru, ceas, tahometru si indicator de viteze

· Sistem de esapament 2-1-2 cu muffler cromat

· Placute de inmatriculare iluminate cu LED

· Ghidon ergonomic din otel inoxidabil

· Parbriz usor detasabil

 

ATV-VANZARI - importator Motocilete Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Honda, Aprilia, Triumph.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team, pe locul 5 la Raliul Dakar

Riderul CFMOTO THUNDER RACING TEAM, Antanas Kanopkinas si vehiculul CFORCE 1000 au obtinut pozitia a cincea in clasa QUAD.  Antanas Kanopkinas a reusit o performanta impresionanta la Raliul Dakar, securizand a 5-a pozitie la clasa QUAD. Cea mai...

Citeste mai mult