2015 Kawasaki Vulcan S

11 March 2015
2015 Kawasaki Vulcan S

 Kawasaki Vulcan S este noul cruiser scos pe piata de catre producatorul japonez. Cu acest model, Kawasaki a reusit sa adauge un nou segment, acela de street touring, pentru a-si extinde gama de motociclete disponibile.

 

Kawasaki Vulcan S ofera mai mult decat putere si performanta, fiind o motocicleta complet personalizabila, ce poate satisface o gama larga de nevoi si preferinte. Nu conteaza cat de mare sau inalt esti, Vulcan S poate fi personalizat in functie de dimensiunile pilotului.  

 

Kawasaki Vulcan S este dotata cu un motor in patru timpi, DOHC, cu opt valve pe cilindru, paralel Twin, de 649cc racit pe lichid. Jantele in 5 spite sunt "infasurate" pe anvelope cu dimensiunile de 120/70x18 pe fata si 160/60x17 pe spate. Vulcan S are toata puterea necesara de franare pentru a pastra in siguranta pilotii, avand un disc de 300mm cu doua pistonase pe etrier pe fata si un disc de 250mm cu un singur pistonas pe eitrier pe spate.

 

In ceea ce priveste design-ul, rezervorul in forma de lacrima, farurile triunghiulare inversate si ghidonul lat, fac ca Vulcan S sa aibe toate elementele unui cruiser clasic. Insa cu ceea ce intr-adevar iese in evidenta este posibilitatea de a personaliza motocicleta in functie de dimenisiunile pilotului. Motocicletele nu sunt la fel de usor de customizat precum masinile, astfel avand aceasta caracteristica este demna de a primi aplauzele meritate. Kawasaki a facut acest lucru posibil cu programul numit Ergo-Fit.

 

Pentru cineva ce nu este destul de inalt sa se inscrie in echipa de baschet, aceast program nou este o adevarata binecuvantare. Programul Ergo-Fit ofera trei configuratii diferite : Reduced Reach (pentru pilotii scunzi), Mid Reach (pentru cei ce au pana in 1.80m-6ft) si Extended Reach (pentru cei mai inalti de 1,80-6ft). Aceste configuratii nu ofera doar alegerea tipului de sa, ci fac modificari asupra ghidonului si a scaritelor. Kawasaki va avea numai de castigat, avand un atu fata de celalalte cruisere de pe piata, oferind o motocicleta potrivita pentru orice pilot, indiferent de constitutia fizica.

 

Vulcan S a fost lansat la momentul oportun, piata de cruisere fiind in continua crestere. Are tot ce ai nevoie si ti-ai dori de la un cruiser si la un pret foarte atragator. Kawasaki S ofera trei stiluri de culoare distinctive : negru, clasic si elegant-Flat Ebony, alb-Pearl Crystal White si o culoare ce iese din tipare, mov-Metallic Royal Purple.

 

ATV-VANZARI - importator Motocilete Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Honda, Aprilia, Triumph.

Te-ar putea interesa si:

Race to Hell 2024

Riderii de ATV-uri si SxS-uri iau startul la RACE TO HELL 2024!  Race to Hell, prima competitie din Italia care imbina viteza specifica curselor Baja cu pasaje extrem de tehnice, se desfasoara intre 6 - 10 februarie la termele Rapolano. Prima z...

Citeste mai mult