0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

2015 Triumph Tiger 800 XRT si XCA

 

Triumph a dezvaluit inca doua variante ale platformei adventure touring Tiger 800, XRT si XCA. Modelele deja anuntate din toamna anului trecut la EICMA sunt XR, XRx si XC, XCx orientate mai mult spre off-road. Noul XRT si XCA reprezinta modelele de top al liniei Tiger 800, si beneficeaza de upgrade-uri ce vizeaza imbunatatirea confortului, oferind o experienta de neuitat si placuta in calatoriile lungi. Se stia de aproximativ o luna ca urmeaza sa apara modelele Tiger 800 XRT si XCA, de cand au primit certificare CARB (California Air Resources Board) impreuna cu inca cateva modele. Din anumite motive, Triumph a decis sa amane anuntarea noilor modele.

 

Modelele XRT si XCA vin dotate in plus cu sa incalzita pentru pilot si pasager, incalzire in mansoane, lumini de ceata cu LED-uri impreuna cu un alternator mare de 650W pentru a alimenta aceste upgrade-uri sau pentru a oferi posibilitatea de incarcare a GPS-ului si a telefoanelor. Precum modelele XR si XRx, Tiger 800 XRT (XR Touring) este echipat cu jante din aluminiu turnat de 19inch pe fata si 17inch pe spate. Are inclus si cruise control, ecran reglabil si handguarduri. XCA primeste o parte din caracteristicile modelelor XC si XCx, incluzand jante cu profil orientat off-road de 21inch pe fata si 17inch pe spate, suspensii WP ce au o cursa mai lunga fata de suspensiile Showa ce sunt montate pe versiunile XR. De asemenea XCA primeste trei prize auxiliare.

 

Ca si variantele anuntate anterior, XRT si XCA vin standard cu ABS si control al tractiunii. Triumph sustine ca acestea au un consum imbunatatit de combustibil, mai mic cu 17% fata de modelele Tiger 800 din 2014.

 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre