2015 Yamaha Viking

30 January 2015
2015 Yamaha Viking

Yamaha Viking este un UTV ce poate aborda orice teren cu mult "calm". Poate fi intrebuintat atat in scopuri utilitare, precum strangerea recoltei, la vanatoare, cat si in scopuri recreationale. In plus ofera spatiu cat pentru trei persoane si este dotat cu tot ceea este necesar sa faca fata conditiilor dificile de teren.

Deorece Viking are doar un an de cand este pe piata, Yamaha nu a adus modificari modelului din 2015. Insa, au adaugat un nou model familiei, o editie speciala Matte Silver. Steve Nessl, managerul de marketing al ATV-urilor si SxS-urilor Yamaha, a declarat ca este multumit de conceptul acestui side-by-side si spera sa primeasca in continuare un feedback pozitiv din partea proprietarilor actuali si viitori de Yamaha Viking.

Yamaha Viking are un motor de 686cc, racit cu lichid, SOHC si este cuplat la o transmisie Yamaha Ultramatic V-belt cu High, Low, Neutru si Reverse. Ambreiajul centrifugal, cu actiune automata, mentine tansiunea curelei constante si previne uzurea acesteia.  Aveti posibilitatea de selectare 4x4 si diferential blocabil. Rezervoul de 37 l (9.7 gal) permite plimbari mai lungi fara griji. 

Motorul este situat sub bena si poate fi accesat cu usurinta atunci cand bena este ridicata. Bena este foarte incapatoare si are patru carligi standard de remorcare pentru a va ajuta sa asigurati incarcatura. In plus, aceasta poate fi inclinata pe fiecare parte, atunci cand trebuie sa descarcati marfa.

O data ajunsi la "bordul" UTV-ului, veti gasi 3 scaune confortabile, tetiere captusite, centuri de siguranta in trei puncte si manere pentru pasageri. Scaunul soferului si scaunul din mijloc sunt reaglabile. Indicatorul de bord este digital si cuprinde vitezometru, kiometraj, status 4WD, pozitia transmisiei, ceas si indicator al combustibilului. Torpedoul ofera un spatiu pentru stocarea de obiecte mici, cum ar fi telefoane, portofel s.a.

 

ATV-VANZARI - importator UTV Arctic Cat, Can-Am, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Yamaha. 

Te-ar putea interesa si:

Pregateste-ti ATV-ul pentru primele ture de primavara

Indiferent ca ai scos sau nu ATV-ul din garaj si in lunile reci de iarna, primavara este momentul potrivit pentru a intreprinde masurile de mentenanta pentru vehicul, asa cum sunt indicate in manualul utilizatorului. De la schimbarea uleiului si veri...

Citeste mai mult