logo atv vanzari

2021 Indian FTR 1200

Line-up-ul 2021 Indian Motorcycle s-a extins in ultimii zece ani, castigand o larga popularitate printre pasionatii de viteza si motociclete cu aspect old-school, dar cu tehnologie la standardele prezentului.

Motocicleta FTR 1200 este inspirata de modelul FTR750, campion in nenumarate curse, dar este gandita sa fie un partener potrivit pentru strada. Acest streetbike cu look de naked agresiv imprumuta silueta rezervorului, pozitionat strategic sub sa pentru un centru de greutate jos si designul suspensiei spate de la FTR750, in timp ce la nivel de motorizare impresioneaza prin cei 123 cai putere generati de motorul 1203 cc V-Twin. Motorul vine cuplat la o cutie cu 6 viteze moderna. Manevrabilitatea usoara este facilitata de pozitia de riding sportiva si de dimensiunile compacte.

Motocicletele din seria Indian FTR sunt street-legal si reprezinta un omagiu adus mostenirii de curse flat-track. Indian a dezvoltat trei variante: FTR 1200, FTR 1200 S si FTR Rally. Rivalul Harley-Davidson nu mai detine in prezent niciun model de motocicleta care poate fi comparat cu FTR.

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre