logo atv vanzari

O remorcă pentru oameni gospodari

Cu siguranță știi cât de util poate fi un ATV în gospodărie, mai ales dacă ai și unul în dotare, nu doar ai auzit. Poate fi condus destul de ușor și este un partener de nădejde în muncile agricole. Dacă mai este și echipat corespunzător, atunci chiar că ți-ai ușurat munca.
Astăzi, îți propunem un nou ajutor pe care să-l atașezi prietenului tău pe patru roți - Remorca ATV Iron Baltic ECO 700. Este echipată cu benă și macara, din oțel rezistent galvanizat/powdercoated. Dacă te ocupi și serios de agricultură, remorca Iron Baltic îți va veni ca o mănușă. Are dimensiuni exterioare lungime reglabilă 2.500-3.500mm, lățime 1.300mm și înălțime 1.900mm. Deci, nu ocupă mult spațiu și poate sta, fără probleme, într-un mic colț, în curtea ta. Vine echipată cu 4 anvelope all-terrain 22x12-8, are o greutate de 300kg și o capacitate în benă de 700kg. Capacitatea de ridicare a macaralei este de 150kg (în funcție de lungimea și poziționarea macaralei), cupla de conectare rotativă la 360 grade, iar lungimea maximă a obiectelor transportate este de 3 metri. Bena este îndepărtabilă.

 


Important este și ATV-ul. Trebuie să fie destul de puternic pentru a le trage și pe ea, și greutatea transportată. Așadar, îți recomandăm ca ATV-ul să aibă o capacitate peste 800 cmc. Recomandarea noastră ar fi un CF MOTO CFORCE 850 XC EPS. Este unul dintre cele mai noi ATV-uri CF Moto cu 2 locuri, se afirmă prin putere și manevrabilitate. Are dotări cuprinzătoare care îi permit să se adapteze eficient pe traseele offroad și la sarcinile utilitare din gospodărie, fermă sau cabană, atunci când ai de transportat materiale sau echipamente, când vrei să lucrezi la câmp, să amenajezi grădina sau să cureți zăpada depusă în sezonul rece.

Cu siguranță te-am făcut curios și te invităm să vezi și remorca, și ATV-ul! Te așteptăm în showroom-ul nostru din Mărăcineni, DN 73, nr. 305 A, Argeș. Sau cere detalii consultantului nostru pe vânzări - 0749 229 950.

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre