logo atv vanzari
0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Spectacol off-road in Arges

Cerul s-a colorat sambata, in Arges! Dupa atata amar de vreme, de izolari si incercari umane si divine, vaile au fost trezite dintr-un somn amar, dealurile au prins putina viata si s-a intrevazut speranta unui NORMAL ce abia-l mai zaream. Ce s-a intamplat? Prima intalnire oficiala organizata pentru iubitorii de adrenalina!

 

Zeci de rideri, dar si simpli privitori au spus prezent, in acest sfarsit de saptamana, provocarii lansate de ATVRom impatimitilor sportului extrem si ai senzatiilor tari in offroad. „DA-TE CU NOI” a fost chemarea, iar raspunsul a venit imediat. Piloti din Arges, Brasov, Moeciu, Timisoara, Bucovina, Satu Mare, Bucuresti, Cluj, Prahova, dar si dealeri din tara ai organizatorilor, s-au aliniat la startul SPERANTEI, cu distantarea de rigoare pentru evitarea oricarui incident, cu echipamentul obligatoriu si mai mult decat necesar in acest sport si fumigene colorate inaltate spre cer. Motoare turate, nervoase si rideri clocotind a aventura au plecat intr-un mars al bucuriei si pasiunii.

 

Dupa aproape trei ore de urcat si coborat pante, piruete cu frunze si dans cu norii de praf, riderii s-au intors de unde au plecat. Si cand isi inchipuiau ca totul s-a terminat, provocarile abia au inceput. Testul suprem…un TRIAL incitant, cu urcusuri si coborasuri, cu busteni, zone de bolovani, apa, suficient de greu pentru primul eveniment, atat cat sa nu-i descurajeze pe cei la inceput de drum in offroad, dar nici sa plictiseasca veteranii. Ce a urmat? SPECTACOL! Si cum un rider adevarat se cunoaste dupa infatisarea camuflata, miza a fost doua vouchere pentru achizitionarea de echipament. Siguranta este totul, mai presus de teribilism sau inconstienta. Indemnul nostru sunt cei 5 DA importanti:

  1. DA, gandeste-te la acest sport stiind regulamentul si legislatia!
  2. DA, cumpara-ti ATV sau SSV, dar nu pentru ca e la moda, ci din pasiune!
  3. DA, practica acest sport, dar protejat de echipament corespunzator!
  4. DA, condu, dar fara a fi sub influenta alcoolului!
  5. DA, incerca sa faci ce vezi ca fac altii pe internet, dar luand lectii de la experti!

 

Si cum offroad-ul este un sport de fairplay, echipa, prietenie, mana intinsa la nevoie, mai presus de puterea sau modelul unitatilor conduse, s-a simtit sambata din plin. Incurajarile de pe margine au fost asii din maneca fiecarui concurent inscris in incercarea de a duce la bun sfarsit provocarea. Fiecare cu dansul lui, de la Pitesti, pana la Timisoara, au trecut prin apa si noroaie. Au fost si castigatori:

  1. Marian GHITA – Pitesti - 1:37:46
  2. Daniel TICOS – Satu Mare – 1:41:81
  3. Leonard OLTEANU – Pitesti – 1:44:13

 

Challege-ul final – o comunitate care a dansat impreuna sub indrumarea neobositului CRBL! Spiritul Jerusalema s-a simtit in inima fiecaruia, pasii s-au invatat pe loc, iar sincronizarea a venit de la sine. Ziua s-a incheiat pe acordurile de chitara sub clar de luna ale lui Vizi Imre, intr-un cerc al prieteniei si al solidaritatii. TE DAI CU NOI LA URMATORUL EVENIMENT? 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre