ATV imobilizat si sigur

26 April 2011
ATV imobilizat si sigur

Ori de cate ori doriti sa va transportati un ATV si sa-l securizati pe parcursul drumului, incercati sa alegeti un accesoriu rezistent care sa nu va dea batai de cap. Qwick Release Tie Down, asa cum il tradeaza si numele, te ajuta sa-ti “plimbi” vehiculul in siguranta pe remorca.

Cu un finisaj deosebit, confectionat din metal, accesoriul este potrivit pentru orice tip de vehicul. Securizeaza perfect rotile din fata, iar in spate este prevazut cu un sistem solid care nu permite rotilor sa se miste in mod involuntar. Se potriveste rotilor fata cu dimensiuni 8x25 si 9x26. Odata instalat accesoriul, nu mai aveti nevoie de alte carlige pentru a imobiliza vehiculul si nici nu trebuie sa va ganditi ca in timpul transportului exista riscul sa slabeasca legaturile. Sistemul functioneaza, de asemenea, si ca accesoriu care-i tine pe hoti la distanta, deoarece se blocheaza perfect, precizeaza site-ul qwikreleasetiedown.com.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult
Taguri