ATV-Vanzari va ofera o lama de deszapezire cadou la achizitionarea unui ATV Linhai

22 December 2015
ATV-Vanzari va ofera o lama de deszapezire cadou la achizitionarea unui ATV Linhai

 

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, ATV-VANZARI va ofera o lama de dezapezire cadou, pentru orice ATV marca LINHAI achizitionat in luna decembrie.

In continuare va prezentam cateva dintre modelele 2015, marca Linhai, pentru a va usura decizia privind ATV-ul ce se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra :

Linhai DragonFly 300 4x4 Seste plin de forta si spirit combativ, gata sa dea piept cu cele mai dificile incercari. Ideal pentru a va misca rapid in zone inaccesibile autovehiculelor conventionale, este la fel potrivit atat pentru munca, cat si pentru distractie. Gratie suspensiilor, amortizoarelor si anvelopelor optimizate pentru offroad este manevrabil si stabil, iar pilotarea acestui ATV ar putea parea o joaca de copil, doar daca pierdem din vedere fluxul constant de adrenalina.

Linhai DragonFly 500 S 4x4 este un ATV complex cu dotari complete care garanteaza fiabilitatea pe orice tip de teren si in orice anotimp. Vine dotat cu: motor de 493cc, 32CP, diferential fata blocabil, sa pentru 2 persoane, spatar pasager, jante din aluminiu, troliu, aparatori de maini, tractiune selectabila 4x4, suspensii independente, indicator de bord digital si cui de remorcare.

Linhai 850 S 4x4 EPS EFI este un ATV performant si multifunctional, care poate fi folosit atat in scop utilitar cat si pentru recreere. Este ideal pentru rezolvarea treburilor in preajma gospodariilor, fermelor sau pensiunilor, chiar si acelor situate in zone impadurite sau montane. Pus in miscare de un puternic motor in 4 timpi, ce furnizeaza 62 CP, cu injectie electronica si cutie de viteze automata , ATV-ul Linhai 850 S 4x4 EPS EFI 2015 este usor de condus chiar de persoane fara experienta in arta pilotajului. Are un design ergonomic si un aspect, totul la un pret foarte bun.

Toata luna decembrie, ATV-urile Linhai beneficiaza de 3 ani garantie fara limita de km, transport gratuit, si o lama de zapada Shark cu adaptoare cadou. Aceasta are o constructie rezistenta din polietilena, iar fata de lamele de otel, este mai usoara, mai silentioasa, mai putin dura cu suprafetele curatate si nu rugineste. Are o latime de 132 cm si include si componentele pentru montare.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team, pe locul 5 la Raliul Dakar

Riderul CFMOTO THUNDER RACING TEAM, Antanas Kanopkinas si vehiculul CFORCE 1000 au obtinut pozitia a cincea in clasa QUAD.  Antanas Kanopkinas a reusit o performanta impresionanta la Raliul Dakar, securizand a 5-a pozitie la clasa QUAD. Cea mai...

Citeste mai mult
Taguri