0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

ATV-uri de noroi Can-Am X mr cu tehnologie Visco-4Lok

Tehnologia Visco-4Lok echipeaza modelele de ATV-uri de noroi Can-Am de ultima generatie!

Riderii pasionati de senzatii extreme off road si in special de curse in noroi vor indragi noile modele de ATV-uri de noroi din familia Can-Am X mr 2021. Cea mai mare noutate o constituie inovatia Visco-4Lok.

Diferentialul blocant Visco-4Lok pe fata a fost conceput exclusiv pentru modelele de ATV-uri Can-Am X mr 850 si 1000R. Culminand cu un transfer al cuplului inegalabil si o tractiune crescuta chiar si pe portiunile alunecoase, tehnologia Visco-4Lok permite pilotilor amatori de curse prin noroi sa isi valorifice tot potentialul si sa abordeze obstacolele cu mai multa incredere.

In modul de tractiune 2 Wheel, comutatorul este apasat in jos, diferentialul din fata nu este activat, prin urmare puterea este transferata numai pe rotile din spate.
In modul de tractiune 4 Wheel, pozitia comutatorului este sus, visco-cuplajul este activat si puterea este transferata pe toate cele 4 roti. Pe rotile din fata, distributia puterii este impartita in functie de tractiunea fiecarei roti.
Pentru a activa noul mod de blocare a tractiunii 4Wheel Visco-4Lok se apasa din nou pe buton in sus. Un servomotor actioneaza un dispozitiv care blocheaza pinioanele diferentialului fata - rezultand o tractiune maxima egala pe toate cele 4 roti!

Indiferent ca optezi pentru Outlander sau pentru Renegade, dotarea cu diferentialul blocant frontal Visco-4Lok va aduce instant beneficii la pilotarea pe cele mai dificile terenuri. 

 

 

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre