0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Cartea pentru copii cu motociclete - Mimi & Moto

 

Fericitul cuplu Nancy Gerloff si Mark Augustyn au anuntat lansarea cartii cu motociclete pentru copii in vara acestui an, numita ‘Aventurile lui Mimi & Moto’.

Conceputa pentru copii intre 0-5 ani, scopul cartii este de a le oferi bunicilor si parintilor motociclisti un nou instrument care sa-i ajute sa-si impartaseasca pasiunea pentru motociclete cu copii si nepotii lor a declarat Gerloff. Consideram ca fiecare parinte sau bunic spera ca copilul sau nepotul lor sa le impartaseasca interesul pentru motociclete si vrem sa facem parte din acest proces.


Ideea pentru aceasta carte ne-a venit accidental si spontan, totul plecand de la fetita noastra, spune Augustyn. Cand am inceput antrenamentul la olita, pastram in baie carti pentru a o tine ocupata. Din moment ce suntem amandou membri AMA, ne sunt trimse lunar cate doua reviste; o copie intotdeauna ajunge la fetita noastra, care era absorbita de imaginile cu motociclete. Fara succes, am incercat sa gasim o carte cu motociclete pentru copii potrivita pentru varsta ei. In cele din urma am decis sa scriem si sa creem una cu ajutorul ilustratorului Esteban Alvarado.


Impreuna cu publicarea primei carti, cuplul are si alte planuri : Cu siguranta vom incerca sa maximizam brandul Mini & Moto ce va include pe viitor carti on-line, explorarea pietei internationale, imbracaminte, animale de plus, carti de colorat, joculete, postere, desene animate, aplicatii si orice altceva ne-ar mai putea fanii Mimi&Moto sa ne sugereze, a adaugat Gerloff.

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre