0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Company 2 de la Dainese & Ducati


Parteneriatul dintre Dainese si Ducati aduce in materie de blugi, doua noi modele Company 2, unul pentru el si unul pentru ea. Cele doua variante exclusive Company 2 combina confortul si siguranta intr-un singur arcticol de imbracaminte. Acest model de blugi este perfect pentru persoanele ce merg cu motocicleta in oras si vor sa poarte haine casual, dar sa aibe si un plus de protectie. Cele doua versiuni sunt fabricate din tesatura denim cu intariri de fibra pe partea interioara.


Blujii au protectii cu celule hexagon Pro Shape certificati EC, ce pot fi pozitionate pe genunchi cu ajutorul unui buzunar intern. In cazul unui impact aparatoriile se folosesc de energia potentiala a aerului prin distribuirea energiei rezultate din impact pe toata suprafata lor, asigurand astfel protectia articulatiilor, zonele mai sensibile ale piciorului. O data ce coborati de pe motocicleta, protectiile pot fi indepartate cu usurinta pentru o miscare mai naturala.


Blujii sunt disponibili in culoarea denim, o versiune strech/ pana pentru femei si drepti pentru barbati. Gama Company 2 ofera doua modele diferite ca design : la unul s-a folosit manual un material abraziv pentru a trasa linii fine rezultand un look vintage, iar celalalt model sunt "prespalati" pentru un efect unic si distinctiv. Ambele versiuni au insertii reflectorizante pentru a creste vizibilitatea motociclistului in trafic.

 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre