0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Conceptul Dakar Africa Twin va fi dezvaluit in curand

 

Honda va dezvalui un nou concept de motocicleta derivat din modelul Africa Twin sambata la Osaka Motorcycle Show.

Compania a anuntat o lista cu principalele sale atractii pentru eveniment, iar printre acestea se enumera un concept Africa Twin Adventure Sports. Honda a declatar ca este 'un model concept ce duce spiritul aventuros al bazei CRF1000L Africa Twin la un nou nivel'.

Nu s-au dat prea multe detalii, insa avand in vedere faptul ca, la acelasi eveniment de anul trecut compania a dezvaluit conceptul CRF250F Rally, ce a imprumutat sasiul si motorul de la  CFR250L si le-a acoperit cu o caroserie similara utilizata pe CRF450 Rally, este posibil ca noul concept AFrica Twin sa urmeze o cala similara. Asta reiese si datorita accentuarii pe elementele "aventura" si "sport" puse de Honda.

In acelasi timp ce noul concept Africa Twin va fi dezvaluit la eveniment, CRF250 Rally va trece urmatorul pas catre productie. Honda a confirmat ca motocicleta, afisata ca si concept anul trecut in martie, va reaparea ca prototip la Osaka. De asemenea, anul trecut True Adventure si RC213V-S au fost aduse ca prototipuri la Osaka, si ambele au trecut in productie in decurs de cateva luni. 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre