0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Dealerii Ducati cei mai apreciati in SUAConform studiului "Piper Satisfaction Index U.S. Motorcycle Industry Benchmarking" pentru al doilea an consecutiv dealerii de la Ducati s-au clasat in top. Dintre cei 8 producartori participanti, Ducati a primit locul de onoare potrivit studiului ce a evaluat gradul de satisfactie a clientilor ce au cumparat motociclete intre iulie 2014 si aprilie 2015, ca urmare a tratamentului primit de la dealeri. 


Studiul a luat in considerare factori precum disponibilitatea de test drive, incurajarea dealerilor de a sta pe motociclete si capacitatea agentilor de vanzari de a avea o comunicare deschisa si eficienta cu clientii. Dealerii Ducati s-au plasat in top trei timp de noua ani consecutiv si au ocupat locul 1 in 2014, ca si in 2015, imbunatatindu-si performantele de la an la an. Pe locul doi s-a clasat Harley-Davidson, urmat de  Victory Motorcycles, Triumph si BMW.


Raportul Pies Piper arata ca 13 din totalul de 17 branduri participante la studiu si-au imbunatatit performantele, rezultand in 2015 cel mai mare scor mediu PSI din ultimii noua ani. Cea mai mare imbunatatire a punctajului fata de anii trecuti au avut brandurile Europene, Aprilia, KTM si BMW.  

 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre