0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Editiile limitate Jack Daniel\'s Indian Springfield si Indian Chief Vintage s-au vandut in decursul unei zi

Parteneriatul dintre Indian Motorcycle si Jack Daniel reuneste doua dintre cele mai iconice branduri din America ce impartasesc un angajament comun fata de independenta, originalitate si maiestria americana ce dateaza de mai mult de un secol. Colaborarea comemoreaza 150 de ani de la infiintarea distileriei Jack Daniel, ce a fost inregsitrata in 1866.

Indian Motorcycle, prima companie de motociclete americana, a anuntat ca intreaga productie de motociclete editii limitate Jack Daniel’s Indian Springfield si Indian Chief Vintage, s-a vandut intr-o singura zi. Din cele 150 de unitati fabricate, pe data de 4 martie s-au vandut 149 de unitati, dintre care 97 au fost achizitionate de catre cetateni americani si 38 si-au gasit cumparatori internationali.

Ultima unitate a seriei limitate, o motocicleta Indian Chief Vintage va fi expusa in perioada 21-31 ianuarie la licitatia Barrett-Jackson Scottsdale Collector. Isi va fac aparitia, de asemenea, la o serie de evenimente de-a lungul anului 2016, inclusiv Daytona Bike Week ce va avea loc in perioada 4-13 martie. In cele din urma, va fi scoasa la vanzare in cadrul licitatiei Barrett-Jackson din Las Vegas ce va avea loc in perioada 6-8 octombrie. Banii stransi in urma licitatiei vor fi donati pentru a sprijini “Operation Ride Home”, un parteneriat dintre Jack Daniel si Armed Services YMCA, ce ofera asistenta in finantarea calatoriilor personalului militar, pentru a-i ajuta sa petreaca sarbatorile alaturi de familie.

\"Am stiut ca asocierea motocicletelor Indian Motorcycles cu Jack Daniel’s va fi populara, insa nu ne-am asteptat sa primim o cerere asa mare int-un interval ata de scurt\" a declarat Dave Stang Director de Evenimente & Sponsorizari pentru Jack Daniel.

\"Vanzarea rapida a acestor motociclete comemorative reflecta aprecierea oamenilor pentru ambele branduri, Indian Motorcycle  si Jack Daniel’s\", a declarat Steve Menneto, Presedintele Industriei de Motociclete Polaris. \"Aceste motociclete vor avea intotdeauna un loc in istorie, si vor fi cu siguranta unele dintre cele mai pretuite modele noi care ies pe piata din Spirit Lake, Iowa.\" 

 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre