0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Harley-Davidson ofera un program gratuit pentru militarii din S.U.A


Pentru a-i onora pe cei ce servesc in armata, Harley-Davidson a anuntat astazi ca toti soldatii activi, pensionarii, cei din rezerva si veteranii de razboi se pot inscrie pentru a participa gratuit la Academia de pilotaj ce face parte din programul "Mission Open Road" initiat tot de Harley. Incepand cu Ziua Fortelor Armate din 16 mai si pana pe 13 septembrie, toti membrii militari doritori pot invata sa mearga pe motocicleta sau daca sunt cunoscatori acestui domeniu sa se bucure de o plimbare cu o motocicleta Harley-Davidson.


Toate cadrele militare se pot inscrie la "Riding Academy" vizitand dealerul local Harley-Davidson sau pe site-ul www.h-d.com/militarylearntoride. Cei ce nu locuiesc in zona unde va fi avea loc Academia de Pilotaj, vor primi drept cadou un card  Harley-Davidson pentru a urma un program certificat pentru siguranta pe motocicleta . Toti militarii aflati in misiuni pe alte continente vor primi un voucher cadou pentru o scoala de motociclea pentru sfarsitul anului 2016.


"Acesta este modul nostru de a multumi milioanelor de oameni ce au aparat cu curaj tara noastra si libertatea fiecaruia de a pilota o motocicleta." a declarat Christian Walters, directorul de vanzari si marketing din SUA de la Harley-Davidson, si veteran de razboi totodata.


"Mission Open Road" de la Harley incearca sa-i ajute pe cei ce au infiintat in luna noiembrie a anului trecut "Operation Personal Freedom" ce sunt in alianta cu "Wounded Warrior Project" sa duca la bun sfarsit ce si-au propus. Scopul principal este de a inbunatati pe cat de mult posibil vietiile oamenilor ce sufera de tulburarea stresului post-traumatic. "Operation Personal Freedom" strange fonduri pentru a oferi suport eforturilor depuse de cei din "Wounded Warrior Project". De asemenea, zece procente din vanzarile colectiei Harley-Davidson MotorClothes 

 

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre