0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Noroiala de la Bisoca

news img

Weekend plin pentru iubitorii de noroi si pentru cei carora le plac provocarile. N-am ajuns toti, caci nici nu se putea, insa cei care am ajuns, din toate colturile tarii, ne-am bucurat de fiecare moment, la  Bisoca, in Buzau. Cu ATV-uriSxS-urimotocrosuri, cu mastile de rigoare, cagule, casti, platose si echipamentul atat de necesar in astfel de iesiri, ne-am protejat cum am stiut mai bine si i-am dat drumul la plimbare.

 

Spiritul? Acelasi, ca la fiecare intalnire! O joaca, insa o joaca pentru copii mari, care constientizeaza pericolul si adora sensul unei vieti dedicate prieteniei si unui sport unde fairplay-ul este cuvantul de ordine. Cateodata in sir indian, alteori haotici, am trecut prin apa, printre sau peste bolovani, am urcat dealuri, am coborat vai, ne-am dat mana sa trecem de hopurile periculoase si i-am admirat pe experimentatii care s-au luat la tranta cu „pantele negre”. N-au lipsit sarea si piperul, caci asa ii sta bine unei intalniri, am uitat de frig, de vant si de timp, am ras cum n-am mai facut-o de mult timp, am socializat, am admirat meleagurile, dar am privit si cu deznadejde la padurile chelite aproape de tot.

 

Dupa o zi intreaga, innoroiti pana la gat, ne-am intors la cabana, sleiti de puteri, dar cu acelasi entuziasm si scosi complet din obositorul cotian. Parca mai mergea totusi o tura, chiar daca luna ne privea de sus, insa ne-am dat la o ciorba fierbinte si alte bunatati pregatite de organizatori, si la un foc a carui caldura ne-a dezmortit oasele. Multumim pentru invitatie si va rugam sa ne puneti pe lista pentru anul viitor!

Ziua a trecut repede si ne-a lasat cu chef de alta iesire. A fost Arges, Cluj, Baia Mare, Arad, acum Buzau… unde vom fi saptamana viitoare? Ceva sugestii? Le astept pe email: [email protected]

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre