logo atv vanzari

Kawasaki W800 a revenit pe piata

 Fanii motoarelor vintage și cei pasionați de motociclete custom vor fi încântați  afle  modelul companiei Kawasaki, W800 a revenit pe piață în sezonul 2019. 
 
Kawasaki W800 vine în două variante
 
Pe lângă schemele de culoare și versiunea café racer, multe din schimbări nu ies în evidență de la prima privire. În orice caz, aflați  W800 a primit șasiu și frâne noi alături de un sistem ABS modern. 
 
Motorul cu doi cilindri de 773cc este conform cu normele Euro4 și motocicleta beneficiază de un sistem avansat de control al emisiilor. W800 Street ABS 2019 permite ajustarea la 35kw pentru a se conforma restricțiilor A2. Această operațiune poate fi intreprinsă de un dealer autorizat Kawasaki, se face rapid și nu este ireversibilă. Putem, așadarconsidera  W800 este un concurent al gamei Moto Guzzi V7 III.
 
 
Nota auditivă specială și luminile LED se numără printre caracteristicile versiunilor Kawasaki W800 Street și W800 Street Cafe, contribuind la o experiență deosebită
 
Ambele modele W800 se bazează pe același motor cu 2 cilindri în V, 773cc, SOHC cuplat la o cutie cu 5 trepte de viteze, împart același cadru, suspensii și frâne.
Deosebirile se observă la nivel de carenaj, poziția de pilotare și elemente de design. Pe de o partevarianta Cafe oferă o poziție de riding mai sportivă, înclinată.
Pe de altă parte, modelul W800 Street favorizează o pilotare dreaptă și are șa mai joasă. 
 
În afara diferențelor în ergonomie și greutate, merită subliniat că modelul Street vine cu mai multe accente cromate, precum și cu roți pe argintiu și este disponibil exclusiv cu schema de culoare Metallic Flat Spark Black / Metallic Matte Graphite Gray, în timp ce 2019 W800 Cafe se distinge prin schema de culoare Metalic Magnesium Gray / Galaxy Silver.
 
 
 
 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre