0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Snowmobile Ski-Doo Renegade 2021

news img

Linia de snowmobile 2021 Ski-Doo Renegade se caracterizeaza prin versatilitate nemaintalnita, alaturi de putere incredibila si manevrabilitate usoara in orice conditii de zapada. Snowmobilele crossover si trail din familia Renegade sunt disponibile cu mai multe optiuni de motorizare, de senile si de skiuri, astfel incat exista un model Renegade „croit” pentru fiecare stil de pilotare. Aventura ta de iarna poate incepe!

Renegade redefineste experienta de riding pe zapada
Snowmobilele Ski-Doo Renegade iti permit sa te aventurezi pe orice tip de teren, indiferent de conditii. Asadar, vei putea sa admiri peisaje montane care se schimba, uneori, chiar si de la ora la ora. De la senzatii extreme si performanta dovedita pana la explorare si solutionarea de sarcini, nu este nimic din ce un Renegade nu poate face.

Line-up-ul de snowmobile Renegade 2021 ofera inovatii si tehnologie avansata: suspensia spate rMotion X si suspensie fata RAS X. Displayul inteligent, conectat prin Bluetooth permite accesul usor la toate datele esentiale, plus o serie de featuri noi (muzica, harti GPS si multe altele). Platforma REV Gen4 la a 4-a generatie este gandita pentru conditii dificile si favorizeaza o mai mare libertate de miscare pentru rideri. Masa centralizata si greutatea usoara au ca rezultat un vehicul cu raspuns ultra-prompt. Snowmobilele Renegade X, Renegade X-RS, Renegade Adrenaline sau Renegade Sport pot fi partenerul de aventura pe zapada potrivit pentru orice pilot care vrea sa depaseasca limitele.

 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre