Marimea conteaza si la cutiile pentru ATV-uri

6 November 2014
Marimea conteaza si la cutiile pentru ATV-uri

Daca marimea conteaza si cand alegeti un accesoriu pentru ATV, atunci e cazul sa va alegeti si o cutie de dimensiuni impresionante, in care sa depozitati tot ce aveti prin casa la fiecare plimbare cu ATV-ul. Cutia din gama Titan este cea mai incapatoare pe care o puteti gasi pe piata.

 

Confectionata din material textil, cu intarituri la colturi pentru a nu se deforma atunci cand este incarcata, cutia nu este prevazuta cu fermoare care sa se blocheze sau sa se strice cand va este lumea mai draga. Toate compartimentele cutiei se inchid ermetic cu catarame, astfel ca nu exista riscul ca ploaia sa patrunda in timpul rularii cu ATV-ul. In partea din fata, cutia este dotata cu spatii pentru depozitarea in siguranta a sticlelor de bautura, iar capacul este prevazut cu cordelute care permit transportarea obiectelor voluminoase.

 

 

ATV Vanzari-importator ATV Arctic Cat,Can-Am Bombardier,CFMoto,Goes,Kawasaki,Linhai,Suzuki,TGB,Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Race to Hell 2024

Riderii de ATV-uri si SxS-uri iau startul la RACE TO HELL 2024!  Race to Hell, prima competitie din Italia care imbina viteza specifica curselor Baja cu pasaje extrem de tehnice, se desfasoara intre 6 - 10 februarie la termele Rapolano. Prima z...

Citeste mai mult