0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Masca M2 cu filtru de aer de la RZ Industries


Una dintre placerile de a te plimba liber pe o motocicleta este sa respiri aerul curat in timp ce te afunzi in orizont. Acest lucru este bun si de dorit, exceptie facnd situatia cand va deplasati prin nori de praf, fum de espament al camioanelor ce devasteaza simtul olfactiv sau iti pot declansa alergii.

RZ Industries spera sa ajute la rezolvarea acestei probleme cu noua Masca M2 cu filtru de aer. Aceast articol pentru cap stopeaza praful, alergenii si alte elemente periculoase din aer in orice conditii cu ajutorul unui filtru de carbon activ HEPA, ce permite pilotilor si pasagerilor sa respire usor si sigur.

Materialul din care este confectionat, ochi de plasa din nailon, este durabil si rezistent la abraziune, si ofera un flux maxim de aer chiar si pe timp de vara, iar forma simplificata a acestuia garanteaza ca se potriveste cu orice casca. O curea elastica ofera posibilitatea de ajustare cu pana la 8 cm si in zona nasului este o protectie nituita reglabila ce ajuta la mentinerea ferma a mastii in loc. Supapele pentru respiratie aflate pe laterale, evacueaza in mod eficient umezeala, pastrand interiorul mastii uscat si eliminand aburirea ochelarilor de protectie.

Filtrul F1 Hepa a mastii M2 retine particulele de praf datorita sistemului de filtrare in trei straturi de carbune activ. Filtrul high-tech rezista la expunerea in praf intens pana la 8 ore. Filtrele de schimb vin in pachete convenabile de 3 bucati. Masca M2 de la RZ Industries este disponibila in culorile negru si gri in trei marimi : pentru copii, normala si XL. Fiecare produs de la RZ Industries are o garantie de 30 de zile.


Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre