Motocicleta din Tron : Legacy scoasa la licitatie

26 March 2015
Motocicleta din Tron : Legacy scoasa la licitatie

 

Replica fidela Tron Light Cycle va fi scoasa la licitatie la un eveniment Sothesby in Texas pe data de 2 mai 2015. Desi nu este orginalul, cel folosit in filmul Tron : Legacy, aceasta versiune este mult mai folositoare, fiind pe deplin functionabila. Este dotata cu un motor electric de 96V ce se alimeanteaza de la o baterie litiu, avand o transmisie cotrolata digital electronic.

 

Detinatorul motocicletei este Paul Andrews, unul dintre cel mai cunoscuti colecionari de vehicule din America. Paul si fiul sau Chris, sunt pasionati de motociclete, si astfel ei au comandat unui producator tert sa le construiasca o replica functionabila a motocicletei Light Cycle. Acum acestia s-au decis ca motocicleta futuristica sa aibe un nou proprietar.

 

Astfel, Light Cycle se indreapta spre Texas pe data de 2 mai, si cu siguranta se va bucura de cea mai multa atentie la licitatie. Pretul estimativ este de $25,000-$40,000, o afacere de nerefuzat pentru fanii francizei de film Tron sau pentru cei ce cauta o motocicicleta futuristica ce va impresiona cu look-ul sau.

 

O alta replica asemanatoare a fost scoasa la lictatie in trecut pentru strangerea de fonduri de care au beneficiat Global Green USA. Poarta denumirea de Xenon si a fost proiectat de catre Parker Brother Choppers si produs de Evolve Motorcycles. Vehiculul are o baterie de litiu-ion personalizata ce alimenteaza motorul electric. Cadrul lucrat manual este din fibra de sticla, iar jentile de 35 inch au benzi de lumina OLED. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 80 km/h (50 mph).

 

 

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 1000 SPORT R

Cu o latime de 64 inch, putere crescuta 90 CP si manevrabilitate agila, CFMOTO duce performanta SSV la urmatorul nivel cu modelul ZFORCE 1000 SPORT R, un aliat pregatit pentru cele mai extreme provocari off road. Anvelopele masive 29 inch montate pe ...

Citeste mai mult