0 Zile
:
0 Ore
:
0 Minute
:
0 Secunde

Motus Motorcycles primeste certificare CARB


Ascensiunea impresionanta a companiei Motus Motorcycles in industria motocicletelor continua, acum producatorul oficial din Alabama a primit certificare de la California Environmental Agency Air Resources Board - CARB (consiliul statal responsabil cu protectia mediului din California, SUA). Acum, oficial toata gama de motociclete Motus Motorcycles se poate comercializa legal in toate cele 50 de state din SUA.


Certificarea CARB este o realizare importanta pentru Motus, deoarece acum pot incepe pregatirile de a introduce pe piata modelele de motocicletele MST si MSTR. Pentru cei ce nu sunt familiarizati ca aceasta companie, ea este recunoscuta prin detinerea recordului de viteza la Bonneville Salt Flats pentru producatorii americani de motociclete. Motocicleta ce a stabilit recordul este modeul KMV4, cu un motor V4 racit cu lichid, considerat primul cu injectie directa a benzinei in motor (GDI - Gasoline Direct Injection).


Este un inceput stralucitor pentru cei de la Motus Motorcycles, ce isi imbarca oficial misiunea da a deveni un jucator important in afaceri si in industria motocicletelor. Datorita acreditarilor recente si lista lunga de realizari din lumea recordurilor, este de asteptat ca in scurt timp, fondatorii companiei Motus Lee Conn si Brian Case, sa ia cu asalt piata din SUA. 
 

Tag-uri

Aboneaza-te la newsletter !

Fii primul care afla noutatile si ofertele noastre