Noul UTV Yamaha Viking 700 2014

9 January 2014
Noul UTV Yamaha Viking 700 2014

Echipat cu cel mai puternic motor de la Yamaha de 686CC, noul Yamaha Viking 700 ofera un cuplu optim si un castig de combustibil de pana la 30% fata de vechiul Rhino, acum scos din productie si inlocuit de acest model cu 3 locuri, mai puternic si mai rezistent. Entuziastii vor aprecia felul in care trei oameni vor putea vedea aceleasi lucruri si vorbi fara sa intoarca capul in spate si sa tipe. Acest nou side by side este ideal pentru iesiri cu prietenii in medii off-road. Cu siguranta modelele camuflaj vor fi populare pe aceasta platforma mai ales ca pana si scaunele si tetierele vor fi camuflate.

Disponibil cu sau fara sistemul Yamaha power steering system, cu o postura impunatoare, noul Viking ofera faruri rotunde partial ascunse sub panourile capotei. Tetierele captusite si centurile de siguranta in 3 puncte vor oferi confort pentru toti ocupantii, in timp ce portierele si panourile laterale vor spori siguranta. O alta trasatura care va fi apreciata este bara de sustinere ajustabila de mari dimensiuni pentru pasagerul din mijloc si cel din dreapta.

Soferul va simti diferenta adusa de noul Yamaha Viking 700 cand se va sui la volan. Modelul aduce transmisie Yamaha Ultramatic V-belt cu system de franare pe toate rotile iar diferentialul blocabil On-Command 3-way locking aduce posibilitatea sa alegeti intre 2WD, 4WD sau 4WD blocat intr-o fractiune de secunda cu un comutator usor de operat in partea stanga. De asemenea, frana de parcare este plasata convenabil pe bord chiar in dreapta volanului in stil "pick-up truck".

Printre caracteristicile sale de anduranta si performanta se mai numara: anvelope Maxxis Bighorn, scut de otel sub cadru si un rezervor mare de 36,7 litri - toate acestea anuntand un nou model de success de la Yamaha: Viking 700.

Te-ar putea interesa si:

Accesorii utile pentru echiparea ATV-urilor si a SxS-urilor Can-Am 

Performanta ATV-urilor si a side-by-side-urilor Bombardier este binecunoscuta, motiv pentru care aceste vehicule 4x4 de teren reprezinta o alegere populara in randul pasionatilor de off-road. Riderii au la dispozitie o paleta vasta de echipamente si ...

Citeste mai mult
Taguri