UtilizatoriSunt client nou!

Completeaza cu datele tale mai jos si in mai puţin de 2 minute vei avea contul tau!

Clienti>Sunt deja client!

Autentifica-te mai jos cu adresa de email si parola contului!

Oferta speciala: lichidare de stoc si discount 15% pentru modelele 2016 Can-Am Spyder din gama F3 - Stiri Ai in cos niciun produs si un cost total de 0,00RON / 0,00€
  • +
» Plateste!
Inchide Oferta speciala: lichidare de stoc si discount 15% pentru modelele 2016 Can-Am Spyder din gama F3 - Stiri

Stiri - Oferta speciala: lichidare de stoc si discount 15% pentru modelele 2016 Can-Am Spyder din gama F3 - Stiri Stiri 02.09.2016

atv vanzari » Stiri » Oferta speciala: lichidare de stoc si discount 15% pentru modelele 2016 Can-Am Spyder din gama F3

Oferta speciala: lichidare de stoc si discount 15% pentru modelele 2016 Can-Am Spyder din gama F3

Toamna incepe cu vesti bune la ATV-VANZARI! Va facem cunoscut ca toate modelele 2016 Can-Am Spyder din gama F3 se afla in lichidare de stoc, de aceea va oferim si un pret special pentru acestea, cu un discount de 15% fata de pretul de lista!

Compania canadiana BRP s-a consacrat ca lider mondial in industria powersports, preocupandu-se in mod neintrerupt de cercetare si inovatie sub toate aspectele sale si realizand modele performante si de varf, indiferent ca vorbim de segmentele off-road ATV sau Side-by-Side (Can-Am), roadster (Can-Am Spyder),snowmobile (Ski-Doo si Lynx), skijet-uri (Sea-Doo), ori motoare de toate tipurile (Rotax sau Evinrude).

Can-Am Spyder F3 reprezinta o gama de roadstere dezvoltate in segmentul hibrid cruiser-sport, cu o infatisare deopotriva agresiva si eleganta. Gama 2016 beneficiaza de o tehnologie de varf in domeniu, avand foarte multe din caracteristicile modelelor sport, F3 fiind ideal atat pentru plimbarile urbane, cat mai ales pe sosele si autostrazi, oferind confort, dar si suficienta adrenalina. Sistemul de stabilitate avansat, controlul tractiunii si manevrabilitatea incredibila situeaza modelele Can-Am Spyder F3 in randul celor mai dorite trike-uri, acest hibrid intre motocicleta si autoturism. 

In aceasta promotie, ATV-VANZARI ofera discount 15% la lichidarea de stoc a modelelor 2016: Can-Am Spyder F3 SM6, Can-Am Spyder F3-S SM6, Can-Am Spyder F3-S SE6, Can-Am Spyder F3-S Special Series, Can-Am Spyder F3-T SE6 si Can-Am Spyder F3 Limited. Nu ezitati sa ne contactati, avand in vedere si faptul ca aceste modele beneficiaza si de garantie extinsa.

 

*) oferta valabila in limita stocului disponibil; pentru comenzi si rezervari, contactati-ne la numerul de telefon 0749 229 950.

Comentarii Comentarii

Icon Producatori Producatori

» vezi toti producatorii

Procedura GDPR   Politica cookie